imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Pascal’s Wager – Látványos Dark Souls-klón érkezett iOS-re


A napokban jelent meg az Apple szeptemberi Keynote-ján bemutatott Pascal’s Wager. A játék le sem tagadhatná, hogy készítői a nagy sikerű Dark Souls-szériából inspirálódtak, ám ez nem feltétlenül baj.

Az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro őszi bemutatóján külön blokkot szenteltek az A13 Bionic chip grafikus képességeinek méltatására. A 2019-es modellekben dolgozó GPU ugyanis a világ legerősebb mobilos megoldása, melynek már komolyabb játékok sem okoznak gondot. A színpadon ezt egy sötét fantasy-kalanddal, a Pascal’s Wagerrel demonstrálták. A Giant Network által fejlesztett cím a platformhoz képest szokatlanul jól nézett ki, így sokunk várta izgatottan a megjelenését.

No persze nem az eredetisége miatt, hiszen lényegében száz százalékig a Dark Souls-sorozat receptje szerint operál: harcorientált, kihívásokkal teli játékmenetet kínál egy komor, démonoktól hemzsegő világban. A Pascal’s Wager tehát  semmiképp sem pályázhat innovációs díjakra, de iPhone-ra és iPadre sincs Dark Souls, így örülhettünk, amikor nemrég végre felbukkant az App Store-on. Annál is inkább, mert nem csak a grafika miatt tűnik korrekt ajánlatnak.

A 2490 forintos árért többtucatnyi eltérő ellenfelet, változatos bossfightokat, négy játszható főhőst, és kb. húszórás kampányt kapunk. A készítők korrekt sztorit ígérnek, melyhez felgöngyölíthető mellékszálak és interakcióra képes NPC-k is járnak. A soundtracket szimfonikus zenekar bevonásával rögzítették, karaktereink mindegyike eltérő képességekkel bír. Mindez szigorúan 60 FPS-ben futtatva, teljes kontrollertámogatással.

Ha éppen látványosabb prémium cím után kutatsz, érdemes lehet adni egy esélyt a Giant Network alkotásának. Amennyiben szeretnél még jobban megismerkedni a programmal, ajánljuk a hivatalos weboldal böngészését, ahová meglepően sok infót pakoltak fel a fejlesztők a Pascal’s Wager világáról és játékmenetéről.

Töltsd le a Pascal’s Wagert az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch – 2490 Ft)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!