imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Pengevékony lesz az új iPad Pro


Friss értesülések szerint minden eddiginél vékonyabb lesz a hamarosan érkező iPad Pro. Ennek következtében pedig valami nem lesz rajta, ami idáig volt… Találd ki, mi az!

A hétvégén több forrás is adott ki friss információkat az új iPad Prót illetően, melyek közül több már korábban bizonyította szavahihetőségét. Ezek értelmében egyre biztosabbnak tűnik az a nyári pletyka, miszerint az új generációs iPad 1.) nem rendelkezik majd jack csatlakozóval 2.) ultravékony lesz.

Előbbin annyira nem lepődünk már meg, várható lépés volt, hogy az iPhone-ok után hamarosan más termékek sem fognak jacket kapni, az iPhone 7 óta volt időnk megbarátkozni a gondolattal. Ezzel párhuzamosan a vékonyítás is kötelező körnek mondható a Jony Ive nevével fémjelzett érában, ettől függetlenül persze örülhetünk neki.

Konkrét méreteket illetően a Slashleaks-re kikerült képből, és CoinCoin Twitter-posztjából kaphatunk iránymutatást. Ezek szerint a kisebbik iPad Pro 5,86 mm vastag lesz, ami több, mint 0,2 milliméteres fogyókúrát jelent a 10,5“-es iPad Pro 6,1 mm-es házához képest. Hogy ezt bárki is észreveszi-e majd a kezében fogva, az persze más kérdés. A szélességet és hosszúságot illetően a kisebbik modell esetén 178,52 x 247,64 mm-re számíthatunk, míg a nagyobbnál 215 x 280,66 milliméterre – ezek a paraméterek is megegyeznek a nyári Macotakara-szivárogtatáséval.

Amiről viszont idáig még semmit sem halhattunk az a káva vastagsága. A kérdés igen lényeges annak tekintetében, hogy a felhasználók egy része már előre fél, hogy a vékonyított kávás dizájn miatt nem lehet majd úgy megfogni a készüléket, hogy a tenyerünk ne zavarjon bele a tartalomba. A Slashleaks-es dokumentáció tanulsága szerint 6 milliméter lesz a keret minden irányba.

Ezek tehát a legfrissebb információk a készülékről, melyekhez kiválóan passzoló olvasmány Guilherme Rambo jóslatai USB-C-ről, külső monitor támogatásról, többirányú Face ID-ről és hasonlókról.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!