imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Pengevékony lesz az új iPad Pro


Friss értesülések szerint minden eddiginél vékonyabb lesz a hamarosan érkező iPad Pro. Ennek következtében pedig valami nem lesz rajta, ami idáig volt… Találd ki, mi az!

A hétvégén több forrás is adott ki friss információkat az új iPad Prót illetően, melyek közül több már korábban bizonyította szavahihetőségét. Ezek értelmében egyre biztosabbnak tűnik az a nyári pletyka, miszerint az új generációs iPad 1.) nem rendelkezik majd jack csatlakozóval 2.) ultravékony lesz.

Előbbin annyira nem lepődünk már meg, várható lépés volt, hogy az iPhone-ok után hamarosan más termékek sem fognak jacket kapni, az iPhone 7 óta volt időnk megbarátkozni a gondolattal. Ezzel párhuzamosan a vékonyítás is kötelező körnek mondható a Jony Ive nevével fémjelzett érában, ettől függetlenül persze örülhetünk neki.

Konkrét méreteket illetően a Slashleaks-re kikerült képből, és CoinCoin Twitter-posztjából kaphatunk iránymutatást. Ezek szerint a kisebbik iPad Pro 5,86 mm vastag lesz, ami több, mint 0,2 milliméteres fogyókúrát jelent a 10,5“-es iPad Pro 6,1 mm-es házához képest. Hogy ezt bárki is észreveszi-e majd a kezében fogva, az persze más kérdés. A szélességet és hosszúságot illetően a kisebbik modell esetén 178,52 x 247,64 mm-re számíthatunk, míg a nagyobbnál 215 x 280,66 milliméterre – ezek a paraméterek is megegyeznek a nyári Macotakara-szivárogtatáséval.

Amiről viszont idáig még semmit sem halhattunk az a káva vastagsága. A kérdés igen lényeges annak tekintetében, hogy a felhasználók egy része már előre fél, hogy a vékonyított kávás dizájn miatt nem lehet majd úgy megfogni a készüléket, hogy a tenyerünk ne zavarjon bele a tartalomba. A Slashleaks-es dokumentáció tanulsága szerint 6 milliméter lesz a keret minden irányba.

Ezek tehát a legfrissebb információk a készülékről, melyekhez kiválóan passzoló olvasmány Guilherme Rambo jóslatai USB-C-ről, külső monitor támogatásról, többirányú Face ID-ről és hasonlókról.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!