imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Pinterest segítségével is letölthetsz iPhone-appokat!


A Pinterest elképesztően jó dolog. Bármilyen témában ötletelünk, keresgélünk – legyen szó lakberendezésről, főzésről, a megfelelő outfitről egy bulira, vagy egy új tokról az iPhone-ra – biztos, hogy elégedetten lépünk ki a Pinterest appból. Ezentúl pedig ugyanilyen eredményesek lehetünk az App Store-os alkalmazások terén is.

Több mint 1,4 millió alkalmazás közül válogathatunk jelenleg az App Store-ban. A bőség zavarában sokszor nem tudjuk mit keresünk, hogy keressük. Erre kínál megoldást a Pinterest. Eddig ugye bookmarkolhattuk az ötleteket, mások által megosztott kütyüket és később akár beszerezhettünk magunknak is egyet vagy csak megcsodálhattuk újra meg újra.

Megérkezett azonban a legújabb feature, alkalmazások letöltése közvetlenül a Pinterest appból. Nem kell tehát megnyitni az App Store-t, böngészhetünk egyszerűen az App Pinek segítségével és amint megtaláltuk a nekünk megfelelőt, már tölthetjük is az iPhone illetve iPad készülékünkre anélkül, hogy elhagytuk volna a Pinterest alkalmazást.

Follow App Store’s board Editors’ Choice on Pinterest.

Első körben csekkoljuk az Apple saját oldalát. Ők a divat és egészséges receptek kategóriákban válogatták össze a legnépszerűbb alkalmazásokat, érdemes követni mert időről-időre más témában ajánlanak majd appokat. Valamint a Pinterest saját „Staff picks”-részlege is hozhat egy-két újdonságot. De indíthatunk keresést tematikusan, így például nem csak edzésterveket találhatunk hanem ehhez megfelelő iPhone appot is, amit egy pillanat alatt magunkénak is tudhatunk.

Follow Pinterest’s board Staff picks on Pinterest.

Ez az integráció jelentős lépés az Apple számára, így várható hogy a közeljövőben pénzt hozhat a Pinterest csapatának konyhájára. Egy újabb felületet teremtettek a fejlesztők számára saját alkalmazásuk felfuttatására, és mint tudjuk, ez az üzleti modell jövedelmező volt a Facebook és a Twitter esetében is. Az App Pineknél méginkább van erre esély, hiszen az alkalmazás alapötlete az új dolgok felfedezése, azok beszerzése. És mivel a Pinterest-függők 75%-a mobilalkalmazást használ, ezentúl egyszerűbben tudnak alkalmazásokat vásárolni.

Forrás: Pinterest Blog via The New York Times.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!