imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Pörögnek az @AppleSupport tweetek és persze a trollok is megérkeztek


Még csak egy napja indította el az Apple támogatási szolgáltatását Twitteren, de már több mint 3500 üzenetet írtak. Persze a trollok sem maradtak el…

Az @AppleSupport Twitter alig egyetlen nap alatt több mint 125 000 követőre tett szert, mostanra közel pedig 3000 tweetnél járnak. Óránként tehát nagyjából 100 ügyfélnek segítenek. A cikk írása pillanatában már 147 600 követőnél tart az AppleSupport.

A Keyhole pár statisztikát is közölt, ezek szerint az Apple tweetjei 124 milliószor jelentek meg, 19000 poszt született, 44,6 százaléka a felhasználóknak iPhone-ról érkezett, 77 százalékuk pedig férfi. A Wired szerint egyébként nem túl gyorsan válaszolnak az Apple munkatársai, átlagosan két órát kell várniuk a felhasználóknak, hogy választ kapjanak a kérdéseikre. A Wired újságírói például három órát vártak míg választ kaptak a kérdésükre. Persze ez annyira nem meglepő a fenti statisztikák tükrében, nem lehet egyszerű feladat szétosztani egy csapat közt ennyi kérdést, és nyilván a válaszok megírása is időbe telik, bár 130 tweet csak arról szólt, hogy egyelőre kizárólag angol nyelven tudnak támogatást nyújtani.

Azért vagyunk itt, hogy tippeket, trükköket és hasznos információkat nyújtsunk akkor, amikor a leginkább szükséged van rá. Ha pedig kérdésed van, abban is szívesen segítünk.

A fenti üzenet az AppleSupport Twitter profilján olvasható, de persze nem kellett hozzá sok idő, hogy a trollok is elkezdjék üzenetekkel bombázni az Apple támogatásért felelős munkatársait. Íme a teljesség igénye nélkül pár üzenet, melyeket könnyű megtalálni, ha Twitteren rákeresünk a @AppleSupport tagre.

@AppleSupport Bármikor amikor repülőgép üzemmódba teszem a telefonom, az nem repül… Csak simán leesik és végigcsúszik a padlón. Mostanra már össze is tört a kijelzőm. @AppleSupport tudnátok segíteni beüzemelni a Wi-Fi-t az iPademen?

CcvqdrFUAAA1v84

Szia @AppleSupport Csak annyit szeretnék mondani, hogy igazán szükségünk lenne még pár vörös fejű emoji-ra. Lelkünk és érzéseink is vannak, és pont most nagyon rossz érzésem van. HOL VAN A PALACSINTÁS EMOJI??? @AppleSupport Siri folyton megszakít tanítás közben. Ma reggel azt mondta: “Nos minden bizonnyal ez is egy vélemény.” @AppleSupport Hali @AppleSupport, érzelmi támogatást is nyújtotok? Nekem kellene…

@AppleSupport Srácok tudnátok segíteni? A kutyám megette az iPhone-om, és még mindig hallom szólni a zenét…

Morgan Freeman hangján kellene megszólalnia Siri-nek. @AppleSupport

@AppleSupport Miért van egy “Cydia” nevű alkalmazás az Apple Watch-omon?

@AppleSupport  az apple music “for you” szekciója szívás. hányszor kell még elmondanom, hogy nem szeretem miley cyrust!

Apple Support
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!