imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Presence: Facebook Messenger kiegészítő app


A hétvégén egy új, magyar fejlesztésű alkalmazást, a Presence for Facebook Messenger-t tesztelgettem, mely segítségével követni tudod Facebook-os ismerőseid online elérhetőségét.

Maga az alkalmazás rendkívül egyszerűen használható, felhasználóbarát. Értelemszerűen először is be kell jelentkezned a Facebook felhasználói fiókoddal, majd kiválasztanod azokat a barátaidat, akiknek Facebook Messengeres jelenlétét követni szeretnéd. Tényleg nagyon egyszerű!

Természetesen Push Notifications-t is tudsz beállítani, így sosem fogsz lemaradni arról, ha valamelyik családtagod vagy barátod éppen online. Ráadásul az alkalmazáson keresztül egyből el is tudsz kezdeni velük beszélgetni.

Presence-screenshots

Ahhoz, hogy valakit kövess, nem kell a másik félnek is rendelkeznie az alkalmazással, és bármikor vissza tudod nézni, hogy mondjuk 3 nappal ezelőtt délben elérhető volt-e vagy sem (ez sajnos csak addig működik visszamenően, amikor elkezdted használni az appet).

Nekem eléggé bejött az alkalmazás. Mivel van pár barátnőm, akikkel leginkább Facebookon keresztül kommunikálok, így kapóra jött. Plusz a felület és a dizájn is jól el lett találva, ami nálam majdnem annyira fontos egy appnél, mint maga a tudás. Lányként ezt azt hiszem megengedhetem magamnak.. :)

Presence letöltése az App Store-ból (0,99 €)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!