imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Privát böngészés iPhone-on és iPaden


Az inkognitó mód használata széles körben elterjedt desktop böngészőkben, legyen szó Chrome-ról vagy Safariról. Ugyanez iPhone-on is lehetséges, így a telefonodon is élvezheted a Privát böngészés minden előnyét.

Az inkognitó használatának számos oka lehet, és mivel az interneten töltött időnk nagy részt mobil eszközön tesszük, ezért természetes, ha valaki az iPhone-ján is ezt a funciót keresi. A Privát böngészést nem kell külön a Beállításokban bekapcsolnod, csak nyisd meg a Safarit és nyomj a tabválasztó gombra a jobb alsó sarokban. Ez után baloldalt nyomj a Privát opcióra.

Ha Privát módban vagy, akkor a böngészési előzményeket nem jegyzi meg a Safari, illetve az Automatikus kitöltés tárolt adatai is törlődnek. Szuper megoldás arra az esetre, ha másnak a telefonján szeretnél belépni a privát fiókodba vagy olyan tartalmat keresel, amit nem szeretnél, hogy megjegyezzen az iPhone-od. Privát nézetben a UI szürkére vált, így nem tudod összekeverni a normál böngészési móddal.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!