imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Privát értesítések Apple Watch-on


Noha az okosórán megjelenő értesítések általában szó szerint testközelben vannak, néha még ennél is fokozottabb biztonságra vágyhatunk. Van rá lehetőség!

Az iPhone-on talán egy fokkal népszerűbb a funkció, aminek köszönhetően a beérkező értesítések nem tárják fel rögtön a Zárolt képernyőn tartalmukat, csak ha a ujjlenyomatunkkal/arcunkkal feloldottuk a készüléket.

Noha az Apple Watch kevésbé van kitéve leskelődő szemeknek, politikusoknak, titkosügynököknek, és más nagyonfontos embereknek elkélhet a fokozott biztonság. Ilyenkor az Apple Watch is elrejti az értesítés tartalmát, amalyet így nem lehet egyből leolvasni. Ehhez

  • meg kell nyitni a Watch alkalmazást a telefonon;
  • a Saját óra fülön el kell látogatni az Értesítések menüpontba;
  • be kell kapcsolni az Értesítési adatvédelem funkciót.

Azután az adott értesítés részletei csak akkor jelennek meg ha rákoppintasz az adott jelzésre.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!