imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Próbáld ki a lehetetlent – új inspiratív videó az Apple-től


Újabb Behind the Mac videó került fel az Apple hivatalos YouTube csatornájára, a Test the Impossible nevet viselő videó ezúttal is az alkotásról szól.

Míg tegnap a Microsoft kijátszotta a hét trollja kártyát, addig az Apple ma egy olyan videóval érkezett, mely leginkább a fiataloknak szól, főleg azoknak, akik tanulnak és most bővül a horizontjuk. A rövidke, mindössze 38 másodperces videó szereplői a maguk módján mind-mind művészek, tanulásra, zenélésre, kódolásra és még megannyi dologra használják a Macet.

Fogalmad sincs mit csinálsz. És ez remek. Azok az emberek, akik tudják, ismerik a szabályokat és azt is, hogy mit lehet és mit lehetetlen. Te viszont nem. A lehetséges és a lehetetlen szabályait a művészetben azok az emberek szabják, akik még sosem lépték át a korlátaikat. Te ennél is tovább mehetsz.

Az egész narráció kicsit emlékeztet egy régi Steve Jobs interjúra, melyben az Apple akkori CEO-ja arról beszél, hogy a legtöbb ember teljesen beszűkült látókörrel nő fel az életet illetően. A legfontosabb dolog pedig azt megtanulni, hogy minden, amit életnek hívunk igazából olyan emberek által lett kitalálva, akik nem okosabbak egyikünknél sem, ezért bármelyikünk változtathat bármin, bármikor.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!