imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

(PRODUCT)RED termékcsalád: 70 millió dollár jótékony célokra


Az Apple már régóta gyárt speciális piros színű eszközöket és kiegészítőket, melyek bevételéből a Bono-féle (PRODUCT)RED alapítványt támogatják. Szeptemberben jelentették be, hogy az Apple eddig 65 millió dollárt gyűjtött össze az AIDS elleni küzdelemre. Ma pedig bejelentették, hogy sikerült elérni a 70 millió dolláros (kb. 15,5 milliárd forintos) összeget.

Az Apple jelenleg az iPod shuffle, iPod nano, és iPod touch iPod-okból kínál piros verziót, illetve az iPad Smart Cover-ekből, Smart Case-ekből és iPhone 5s tokból, melyeket az iSTYLE-ban is megvásárolhattok, ezzel is támogatva az AIDS elleni küzdelmet.

A piros termékeken kívül nemrég Jony Ive is tervezett néhány kifejezetten erre a célra elárverezett terméket, például piros színűt az új Mac Próból, és arany EarPods fülhallgatót, illetve tavaly decemberben nagy feltűnést keltett az is, hogy az Apple az AIDS világnapján lecserélte pirosra az Apple Store-okon látható ikonikus fehér logóit.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!