imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

(PRODUCT)RED iPhone 8 – az iPhone-ok Ferrarija


Nem szokásom ilyet mondani egy telefonra, de az új, most bemutatott iPhone 8 RED eszméletlenül szexire sikeredett. Nem csak az üveg hátlap, de a fekete előlap is jelentősen dobott az élményen. Ha van, amivel meg lehet pörgetni az évközbeni eladásokat, akkor az ez. Szép munka, Apple!

Az Apple már elég régóta gyárt speciális piros színű eszközöket és kiegészítőket, melyek bevételéből a Bono-féle (PRODUCT)RED alapítványt támogatják. A Steve Jobs vezette Apple először egy RED iPod-dal állt a kezdeményezés mellé, azonban az együttműködés az egykori társalapító halála után sem szakadt meg. Arról, hogy pontosan mennyit adományoznak az eladásokból a HIV- és AIDS betegeket támogató alapítványnak, nincs tudomásunk, de nem is ez a lényeg:

a (PRODUCT)RED termékek neked pontosan ugyanannyiba kerülnek mint a sima modellek, de a befolyó bevétel egy része pedig jó célt támogat. Win-win!

Már csak azért is, mert iszonyat dögösre sikerült az idei széria. Nem túloztunk a címben, a (PRODUCT)RED iPhone 8 tényleg leginkább egy Ferrarihoz hasonlítható – két okból is. Egyrészt, mert az iPhone 8 önmagába véve is baromi gyors, szuper telefon, teljesítményt tekintve hasonló képességekkel megáldva, mint a csúcsmodell iPhone X. Korábban bővebben is írtunk róla, hogy az iPhone 8 az egyik legtisztességesebb frissítés volt az iPhone történetében, épp csak nehéz kibújnia az iPhone X árnyékából.

Talán tanácsosabb lett volna múlt időt használni, mert ezzel az új színnel most megkapta a lehetőséget, hogy magára irányítsa a figyelmet. A piros árnyalat ugyanis csak a 8 és 8 Plus modellek sajátja, az iPhone X továbbra is a megszokott színpalettában érhető el. Márpedig ez a szín a másik ok, ami miatt teljesen indokolt a Ferrari-jelző.

Tavaly a RED iPhone 7 még anodizált, matt formában kapta meg az árnyalatot. Nem mondom, az is jól nézett ki, de ez a mostani tényleg teli találat. Valahogy az üveg és a szín olyan tökéletes kombinációt alkot együtt a kicsit fényes, élénkpiros pompájában, hogy még nekem is, aki alapvetően mindenből a feketét választja, meg tudta dobogtatni a szívemet. Nehéz szavakkal leírni, hogy miért, inkább nézzétek meg Marques Brownlee kicsomagolós videóját, de mégjobb ha beugrotok az iSTYLE-ba és megcsodáljátok magatok.

Külön jár a pluszpont az Apple-nek, amiért hallgatott a tavalyi visszajelzésekre, és végre fekete előlappal szerelte a készüléket. Tudom, tudom, ízlések és pofonok, de szerintem jóval több ember részesíti előnyben a sötét, kávaelbújtató megoldást, mint a fehéret.

Persze csak egy új színről van szó, a készülék maga pontosan ugyanaz az iPhone 8, amit szeptemberben bemutattak. Ettől függetlenül a külső annyira eye-candy lett, hogy teljesen meg tudom érteni még azokat is, akik emiatt iPhone 8-ról, iPhone 8-ra fognak váltani.

A PRODUCT(RED) iPhone 8 és 8 Plus mostantól elérhető iSTYLE webshopjában is, illetve személyesen is megtekinthető az üzletekben.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!