imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Profi fotós próbálgatta az iPhone XS kameráját


Austin Mann, aki többek közt a National Geographic-nak is dolgozott már fotóriporterként, idén is elvitte magával az Apple aktuális zászlóshajóját egy kis utazásra, ahol természetesen bámulatos képeket készített.

Austin Mann azon felül, hogy szakmájának elismert művelője, amolyan házi Apple fotós is egyben. Ő egyike azon szerencséseknek, aki már a megjelenés előtt kézbe kaphatja az aktuális csúcsmodellt, hogy elvigye magával egy fotókörútra, nyilván ezzel is terjesztve az iPhone csodás kameraképességeinek hírét. Többek közt járt már Izlandon egy iPhone 6-tal, de megfordult Ruandában is az iPhone 7-tel.

Ezúttal egy iPhone XS-sel látogatott el az egzotikus Zanzibár szigetére, és természetesen nem tért vissza gyönyörű fotók nélkül. A képeken érezhető tudatossággal szerepelnek olyan témék, amelyek kiválóan bemutatják, miben fejlődött a telefon kamerája az előző generációhoz képest.

Gondoljunk itt például az új ISP-re, azaz képjelfeldolgozó-processzorra, amely az úgynevezett Neural Engine mesterséges intelligencia képességeknek köszönhetően eltanult pár trükköt. Ilyen többek közt a Smart HDR, amely segítségével még több részletet tud megörökíteni a szenzor mind a sötétebb, mind a világosabb részeken. A chipnek tudható be továbbá a kifinomultabb bokeh is, ami nem csak pontosabb lett, de a Depth Controlnak hála mértéke utólagosan állítható.

Azt hiszem, ennyi elég volt a szóból, jöjjenek a képek.

(via MacRumors)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!