imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Rajzok és aláírás beszúrása a Mail alkalmazásban


Az e-mailek testreszabásának több módja is van, az egyik ha rajzokat, illusztrációkat vagy aláírásokat szúrunk be az üzenet mellé. Mutatjuk hogyan lehetséges ez iPhone-on!

Manapság már inkább csak hivatalos vagy üzleti ügyekben e-mailezünk, persze előfordul céges környezetben egy-egy lazább hangvételű, baráti mail. A vizuális típusok számára tartalmaz a Mail alkalmazás egy olyan funkciót, ami színesítheti, illusztrálhatja vagy hitelesítheti az elküldött üzenetet. A kézi rajzok beszúrását a következő lépésekkel érheted el:

  1. Nyisd meg a Mail appot
  2. Majd egy üzenetet
  3. Koppints a szövegtörzsbe
  4. Az előugró műveletvűlasztón koppints a kibontásra (nyíl)
  5. Majd a Rajz beillesztése gombra

Ezt követően a Jegyzetek alkalmazásból már ismerős eszközök jelennek meg, melyet iPaden akár egy Apple Pencil segítségével is használhatunk. Ha plusz ikonra kattintunk akkor aláírást is beszúrhatunk a levelezésünk végére. Ezzel végezvén koppints a Kész elemre és szúrd be a kézi rajzot vagy aláírást.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!