imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rakd ki az arcképed Emojikból!


Bőre porcelánfehérje, mint emoji boríték hamvadzik, barna haja tündököl, akár a kaki emoji… Emojikból kirakva egyszerűen minden sokkal viccesebb…

Javában zajlik az emojifikáció jelensége, amely során minden élő- és élettelen tárgynak egyszerűen újjá KELL születnie emoji formában is. Most tehát, hogy kezdünk visszatérni a hieroglifa szerű, képírásos megoldásokhoz, eljött az ideje, hogy művészeté legyen emojivá alakítani valamit.

Ennek a fáradságos útnak tette meg most első lépését korunk hőse, a zseniális Eric Lewis programozó és dizájner. Aki egy látszólag nagyon egyszerű weboldalt rakott össze. Csak semmi csicsa: egy kis felirat, meg egy tallózás gomb. A varázslat akkor történik, ha az imént említett gomb segítségével kiválasztunk egy képet a gépünkről. Például magunkról, ahogy én is tettem alább. Pár másodperc gondolkodás után ugyanis visszakapjuk az eredeti képet, de felmagasztosítva emojik ezrével. Gyönyörködjetek!

Jó szórakozást!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!