imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Rakd ki az arcképed Emojikból!


Bőre porcelánfehérje, mint emoji boríték hamvadzik, barna haja tündököl, akár a kaki emoji… Emojikból kirakva egyszerűen minden sokkal viccesebb…

Javában zajlik az emojifikáció jelensége, amely során minden élő- és élettelen tárgynak egyszerűen újjá KELL születnie emoji formában is. Most tehát, hogy kezdünk visszatérni a hieroglifa szerű, képírásos megoldásokhoz, eljött az ideje, hogy művészeté legyen emojivá alakítani valamit.

Ennek a fáradságos útnak tette meg most első lépését korunk hőse, a zseniális Eric Lewis programozó és dizájner. Aki egy látszólag nagyon egyszerű weboldalt rakott össze. Csak semmi csicsa: egy kis felirat, meg egy tallózás gomb. A varázslat akkor történik, ha az imént említett gomb segítségével kiválasztunk egy képet a gépünkről. Például magunkról, ahogy én is tettem alább. Pár másodperc gondolkodás után ugyanis visszakapjuk az eredeti képet, de felmagasztosítva emojik ezrével. Gyönyörködjetek!

Jó szórakozást!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!