imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Really Bad Chess – sakk, de nem ahogyan megszoktad


Ha nem vagy különösen jó sakkban, vagy a standard játékmenet sosem kötött le igazán, akkor ez lehet a te játékod.

Nálam a sakk az élvezhetetlenség pontján van a logikai játékok közt. Olyan fájdalmasan csavarja ki az agytekervényeim, hogy nem igazán élvezem, és nem is lettem soha nagymester (na jó, még kicsi sem).

A Really Bad Chess igen szimpatikus trükkje, hogy a táblán bizony nem a megszokott felállásban láthatjuk a bábukat. Habár 16 figura áll két sorban, fekete és fehér színekben, azonban a kiosztás totál random.

Mielőtt megkezdenénk a játékot, három opció közül választhatunk azon kérdésre: Mennyire jól sakkozol? Egyből rá is mentem a “fogalmam sincs a sakk szabályairól” válaszra. Itt a játék udvariasan elirányított egy weboldalra informálódni a szabályokról. A másik két válasz már ennél konszolidáltabb. A játék megkér, hogy felejtsük el, amit eddig a sakkról tanultunk és bele is vághatunk a napi táblába vagy a heti kihívásba.

Játszhatunk még free mode-ban is végtelen visszalépési lehetőséggel (challenge-nél csak 20-szal kell gazdálkodnunk) és személyesen is élőben egymás ellen.

Sokkal szórakoztatóbb, mint a sima sakk. A játék ingyenesen letölthető iPhone-ra és iPadre (iPhone X-re is optimalizált), azonban in-app purchase-eket tartalmaz, mellyel például az alsó sávban megbújó hirdetéseket el lehet tüntetni.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!