imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rekord nagyságú ünnepi bevételt termelt az Apple


Cupertinóban előbb járt a télapó, mint azt Tim Cook és az almás csapat gondolta. A Brean Capital elemzője, Ananda Baruah szerint az Apple még soha nem keresett ennyi pénzt a karácsonyi időszakban.

Egészen pontosan 76 milliárd dollárról van szó. Az elemző szerint ehhez nagyban hozzájárultak az iPhone 7 és iPhone 7 Plus eladásai, amik jócskán túlszárnyalták a tavaly az ugyanebben az időszakban mért iPhone 6s és 6s Plusz statisztikáit.

Macbook Pro

 

Idén szintén jobban teljesítettek a Macek is, főleg a teljesen megújuló 2016-os MacBook Pro pörgette meg az üzletet. Még Phill Schillerék is meglepődtek azon, hogy mennyi előrendelés érkezett az új MacBook Prókra. És akkor azt még nem is említettük, hogy jelenleg itthon is csak előrendelni lehet a Touch Baros változatból, mert az Apple nem tud eleget gyártani belőlük.

Büszkén mondhatjuk, hogy az új gépekre messze a valaha volt legtöbb előrendelés érkezett az elmúlt héten a webshopunkba a régebbi laptopokhoz viszonyítva…Szóval mi ugyanolyan izgatottak vagyunk, mint maguk a vásárlók.

– nyilatkozta Phill Schiller a különösen sikeres MacBook Pro előrendeléseket illetően.

Nem is olyan régen érkezett az a hír, hogy a negyedik negyedévben az Apple Watch-okat is viszik, mint a cukrot. Különösen a Series 2-őt, amiről készült is mostanában jónéhány reklámanyag. A most már 7 részes “Go” sorozat legújabb tagja a Go Swim a vízállóságát mutatja be az órának.

Az Apple Watch szörnyű Q3-as teljesítménye utána, igen csak beindultak az eladások. Talán jobban is, mint ahogy azt az Apple várta volna.

Az adatok azt mutatják, hogy az Apple Watch nagyszerűen teljesít és úgy tűnik az idei év egyik legpopulárisabb karácsonyi ajándéka lesz. Az ünnepi szezon első hetében rekord mennyiségű eladást produkált összehasonlítva a többi héttel és várhatóan a legjobb negyedévet fogja eredményezni az Apple Watchok története során.

– mondta korábban Tim Cook, az Apple CEO-ja.

iphone-7-colors--dyn--fullviewsize

Az Apple vélhetően 2017-ben is folytatja majd kiemelkedő formáját és reméljük megmelengeti majd a mi szívünket is Mac Pro és iMac frissítésekkel. Illetve az Oppenheimer jóslatai szerint az iPhone-ok történetük legnagyobb sikerét fogják jövőre aratni.

Az iPhone eladások 2018-ra el fogják érni a csúcspontot. Az Apple nem képes már növelni az iPhone-ok, iPadek és Macek árán, míg a piac egyre telítettebb és lassul. Az még nem tiszta, hogy merre is tart leginkább a cég: hardver, szoftver vagy szolgáltatások?

– Oppenheimer.

Forrás: Apple World Today és AppleApple.top

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!