imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Cyber Monday

Rengeteg alkalmazás lett akciós ma, itt az 5+1 kedvencünk


Ma van a Cyber Monday, azaz az alkalmazások Fekete Péntekje. Ezen a jeles napon egy tonna jobbnál jobb alkalmazásra tehetsz szert akciós áron. Most érdemes nagybevásárlást tartani az App Store-ban!

Abban a világban, ahol mindennek van hivatalos világnapja, miért ne lehetne az online vásárlásnak is egy saját, kiemelt pontja az évben. A mindent szó szerint értettem. Amerikában például van Gorillajelmez Nemzetközi Nap (január 31) és “Csempéssz cukkinit a szomszédod ajtaja elé!” világnap is (augusztus 8), csak hogy a kedvenceimet említsem.

Viszont szemben a fentiekkel, a mai hétfőnek még értelme is van. A Cyber Monday elég új dolognak számít, főleg kishazánkban. Először 2005-ben lehetett hallani a kifejezést, mára pedig az online kereskedelem egyik legfontosabb napjává vált, a világnak ilyenekre fogékony felén. A Kiberhétfő © minden esetben a Black Friday-t követő hétfőre esik, mivel a legenda szerint ilyenkor az online-kereskedők bevételei jelentősen megnőttek az akciózások mellékzöngéjeként. Ha minden igaz, tavaly már 2.280 milliárd dollár értékben rendeltek online csak ezen a napon.

De nem csak a kereskedők járnak jól, hanem mi is. Rengeteg alkalmazás kínálja magát akciósan, ezek közül szemezgettünk most. Itt az 5+1 kedvencünk.

Alto’s Adventure

Egyszerű, letisztult dizájn. “Endless runner” típusú játékmenet. És egy elég őrült, de kedves történet: snowboardon kell az elkóborolt lámák nyomába eredni. A megjelenése után a játék a szerkesztőségben is osztatlan sikert aratott. Nem sokkal később pedig a játék készítéséről is megtudhattunk pár információt. Ha a tél közeledtével el szeretnéd terelni kicsit gondolataidat a hidegről, most csapj le a játékra. 2,99 helyett, most mindössze 0,99 dollárért viheted is.

Alto's Adventure

MacID

Az alkalmazás lényege, hogy a telefonunkon lévő Touch ID ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően egyetlen érintés segítségével oldhatjuk fel a lezárt Mac számítógépünket az
iPhone-unkkal. Ráadásul beállíthatjuk, hogy a lezárás és a feloldás is magától történjen, így jelszavazás nélkül megoldható a bejelentkezés. Mivel feltehetőleg elég kevésen rendelkezünk Touch Baros MacBook Pro-val, sokunknak lehet hasznos ez a kis alkalmazás. Én is már egy jó ideje nagy megelégedéssel használom, viszont nekem nem volt olyan nagyszerű lehetőségem a megvásárlására, mint most, szóval használjátok ki az alkalmat. A MacID 3,99 dollár helyett most negyedáron, azaz 0,99 dolláron szerezhető be.

MacID

PDF Expert

Ez az alkalmazás a PDF-ek koronázatlan királya. De számtalan más fájlformátumot is tud kezelni még: szöveges fájlokat, iWork- és Office-dokumentumokat, prezentációkat, hang- és videófájlokat. A PDF Expert egyik legjobb funkciója, hogy kitölthetjük vele a PDF formátumú űrlapokat, de jegyzetelhetünk is a dokumentumok mellé, tehetünk megjegyzéseket, rajzolhatunk, aláírhatunk, tehát a lehetőségek szinte korlátlanok. Ennek a funkciócsomagnak el is kérik az árát, normális esetben 10 dollárba kerül. Most viszont féláron, 4,99 dollárért lehet a tiéd. Sajnos menet közben visszaállt az eredeti ár.

PDF Expert

Pixelmator

Nagy tudású képszerkesztő program. Mi is teszteltük még anno az iPad-es megjelenése kapcsán. Rétegre alapul a szerkesztés a PhotoShophoz hasonlóan, viszont annál lényegesen egyszerűbb a kezelése. Ha egy olyan képszerkesztőt keresel, amit gyorsan és egyszerűen meg tudsz tanulni, viszont komolyabb szerkesztéseket is végre akarsz hajtani, akkor a Pixelmator kiváló választás, főleg így féláron 1,99 dollárért.

Pixelmator

Text Grabber

A több, mint 60 nyelvet (magyart is) beszélő OCR alkalmazás, gyakorlatilag verhetetlen a kategóriájában. Az app a jól megszokott módon működik, vagyis az iPhone-unk vagy iPadünk kamerájával befotózunk egy papírlapot (vagy könyvet, magazint, blokkot, névjegyet, kézikönyvet, stb.), és miután kiválasztottuk, hogy milyen nyelven van a szöveg, kijelöljük rajta azt a területet, amit szeretnénk beolvasni, majd várjuk a csodát. Ha ez nem lenne elég még fordítani is tud, szóval tényleg nem hiányzik semmi. Emellett még TextGrabber nemrég a hét ingyenes alkalmazása is volt. Ha akkor lemaradtál volna, most hasonlóan kedvező áron vásárolhatod meg, mindössze 0,99 dollárt kell otthagyni a virtuális kasszánál az egyébként 4,99 dolláros appért.

Text Grabber

+1 Alexa (Amazon Echo)

Zavar, hogy Siri nem mindig teszi jól a dolgát? Szeretnéd kicsit ösztönözni a munkájában? Tedd féltékennyé, és vidd haza Alexát, az Amazon intelligens asszisztensét. A cég virtuális titkárnője fizikai testet is kapott, egy elég pofás kis sci-fi hengerben. Tudásra nagyjából ugyanazokra számíthatunk, mint bármelyik másik vetélytársánál. Valami rejtélyes oknál fogva, viszont én nagyon rápörögtem a megoldásra. Ha te is így vagy vele, akkor most érdemes megvásárolni, hiszen az Amazon 179,99 dollár helyett, 139,99-ért bocsájtja árúba Alexa hengertestét.

Amazon Echo

Természetesen a fentieken kívül sok másik alkalmazás is nagyon akciósan vásárolható meg, szóval ha régóta szemezel egy applikációval, de sokalltad az árát, érdemes most meglátogatnod az Apple Store oldalát, hátha az is felült a Cyber Monday vonatra.

Mi is folyamatosan nézegetjük az App Store-t, ha rábukkanunk valami szuper akcióra frissítjük a cikket, így érdemes lehet visszanézni még a mai nap folyamán.

UPDATE:

ACDSee Camera Pro

Az egyik legnagyobb tudású fotósalkalmazás, ami gyakorlatilag mindent ki tud hozni az iPhone kamerájából. A megfelelő készülékekkel RAW képek készíthetőek, amiket utána veszteségmentesen alakíthatunk PNG vagy TIFF formátumokra. Továbbá lehetőség van manuális beállításokra és real-time effektekre is, valamint a program képes automatikusan hozzárendelni a megfelelő ISO értéket a kiválasztott zársebességhez. Van szelfi mód is, ami kicsit simítja, világosítja a bőrt, szóval pont olyanná varázsol, amilyen a valóságban nem vagy. De hát ez a szelfi lényege ugye. Nem mellesleg támogatja az iPhone 7 Plus duálkameráját is. A mai napon mindezekért a funkciókért minössze nulla forintot kell otthagyni a kasszánál, szóval érdemes bespájzolni.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!