imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rengeteg Apple termék egy új Microsoft reklámban


A Microsoft nemrég nagyon jó reklámot csinált az iPadnek, amikor a CNN műsorvezetői iPad állványoknak használták a reklámozásra eléjük helyezett Surface tableteket. Most még meglepőbb dolog történt, ugyanis a Microsoft MacBook Prók, és iPhone-ok segítségével készített Skype reklámot.

Az alábbi videóban egy komplett szimfonikus zenekart láthatunk, a Microsoft legújabb Skype reklámjában. A videón azt láthatjuk ahogy a Skype segítségével 18 zenészt hangolnak össze, akik New York egymástól távoli pontjain zenélnek. A zenekart egy hangmester vezényli, mindezt pedig a Skype hangolja össze. Íme a reklámvideó:

A világ első digitális zenekara, amit a Skype tart szinkronban.

Ez a videó alatti aláírás, de ahogy a Cult of Mac is írja:

A MacBook Prók és az iPhone-ok ellopják a show-t.

Gondolom mindenkinek hamar feltűnik, hogy a zenészek iPhone-okat használnak, a karmester pedig egy csomó MacBook Pro segítségével vezényli az előadást. Bár sok mindenben konkurensek, a Microsoft és az Apple jó kapcsolatokat ápol. Na de ennyire, hogy a Microsoft teletömi a reklámját Apple termékekkel? Érdekes.

Persze az is lehet, sőt elég valószínű, hogy mindez teljesen tudatos döntés volt a Microsoft részéről, talán azért, hogy az Apple híroldalak mind lehozzák a videót, és ezzel úgymond egy kis vírusmarketinges lökést adjanak a videó terjedésének. Ha így van, akkor lehet, hogy sikerrel járnak, hiszen a Cult of Mac után most mi is megtaláltuk és lehoztuk a reklámvideót. :)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!