imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rengeteget költöttek az emberek az App Store-ban az idei Black Friday alkalmával


Minden rekordot megdöntött az idei Black Friday az App Store-ban. Közel 20%-kal erősebb szezont zártak, mint tavaly. Úgy tűnik, az alkalmazások korának még közel sincs vége.

Természetesen a Black Friday hagyománya nemcsak a fizikai eszközökre nézve jelent hatalmas vásárlási rohamot, a virtuális boltok virtuális kasszái előtt is kígyóznak a virtuális sorok. Idén hosszabban, mint eddig valaha – derült ki a Sensor Tower jelentéséből!

Csak az Egyesült Államokban idén 52 millió dollárt költöttek el az emberek az App Store-ban. Ez 31,6%-os növekedést jelent a tavalyi 39,5 millióhoz képest, ami azért elég jelentősnek mondható. Világszinten sem volt panasz a vásárlási kedvre, Amerikán kívül 117,3 millió dollárt hagytak maguk mögött az emberek egy-egy jó appért cserébe a Black Friday időszaka alatt.

Összesen tehát 169,3 millió dollár, azaz közel 50 milliárd forint ment el alkalmazásokra pusztán néhány nap leforgása alatt. Azt hiszem ez a szám sokat elárul napjaink digitális fogyasztói és életviteli szokásairól egyaránt…

Forrás: AppleWorld.Today

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!