imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Repüld körbe az Apple Campus 2-t!


Korábban már beszámoltunk róla, hogy gőzerővel építik a Steve Jobs által megálmodott Apple-űrhajót, vagyis az Apple Campus 2-t. Most egy Technology Integration Services nevű cég csinált egy 3D-s modellt az épületről, majd kiadtak egy videót, amiben a kamera körberepüli a renderelt modellt.

A publikusan elérhető tervek alapján egész jól sikerült modellezniük az új Apple Campus 2-t. A videón megnézhetjük a mintegy 260 ezer négyzetméteres, szabályos kör alakú épületet, a környező parkolóházat, a kör közepén található parkot, és a rengeteg zöldterületet, amit az új székhelye köré tervez az Apple.

Az építkezés végeztével egyébként 4500 fát fognak telepíteni az Apple Campus 2 köré, illetve tulajdonképpen bele is, a kör alakú középső parkba. 2016-ban pedig máris indul a második fázis, amikor is új parkolóhelyeket alakítanak ki, és további épületeket húznak fel a kutatás-fejlesztés részleg számára.

Forrás: MacRumors. Borítókép: MacMagazine.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!