imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Retina MacBook Pro tesztek – élmények


Számomra az utóbbi évek egyik legnagyobb húzása az Apple-től, a Retina kijelzős MacBook Pro megalkotása volt. Ha egyszer valaki ránéz egy 2880*1800 pixeles 15 hüvelykes kijelzőre, nem nagyon akar mást látni. Velem sem volt ez másképp, ráadásul ez a gép nem csak a kijelző miatt INSTANT GET.

Már közel két éve élem az életem Retinás MacBook Prón, ezért természetesen tapasztalatokat és teszteket is tudok mutatni róla. Ha valaki esetleg még bizonytalan, hogy vásároljon-e magának Retinás MacBook Prót, az mindenképp olvassa el az alábbi teszteket, és élményeket.

Ide kattintva a 2013 végén megjelent Haswell Retina MacBook Pro tesztjét találjátok.

technology_rmbp

 

Itt pedig egy három részes cikk az első Retinás MacBook Próról:

Egy hét a retinás macbook Próval.

Első rész ⎪ Második rész ⎪ Harmadik rész

gallery2_1128_2x1

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!