imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Drake Apple Music

Rettenetes Apple Music reklám érkezett


Az Apple pedig minden erejét bevetette a siker érdekében, két exklúzív előadót is felhasznált Drake és Taylor Swift személyében. Ha látni akarod, ahogy Drake földre esik egy rakat súllyal együtt, akkor ez a te napod.

Pár napja írtunk az új, rettenetesen ötletes MacBook Pro reklámról. Páran szóvátettétek, hogy béna a cím. Na jó, lehet hogy némileg túloztam akkor, de a mostani esetben minden betű a kőkemény, rideg valóságot tükrözi. Tényleg rettenetes lett az új Apple Music reklám. Elismerem, nem lehet egyszerű a sajátmárkás zenei streaminghez hirdetéseket kitalálni. Az őskor óta van zene, nehéz dolog ezt újdonságként eladni, még akkor is, ha nyilván a szolgáltatáson van a hangsúly.

Az Apple is ezt próbálta kiemelni a rövid videóban. 

Merthogy mi az, ami leginkább megkülönbözteti az egyes streaming szolgáltatókat egymástól a felhasználói felületen és az algoritmusokon kívül? Hát a zenei kínálat, és az exkluzív előadók. Az Apple pedig igyekszik leszerződni a lehető legfelkapottabb sztárokkal. Ezek közül is most a két leghíresebbjére alapozta ezt a remekbe szabott videót:

Van tehát egy Drake-ünk, igen, az, akit tavaly egy fél nyáron át hallgathattál a Hotline Bling című mesterművével. Éppen egy konditeremben próbál fekvenyomni, és nem vicc: saját magát hallgatja edzés közben. Közben a szekrényajtónyi sittes haverja egy “no mercy“ (nincs kegyelem) felszólítással próbálja motiválni az énekest a testgyakorlatra, majd kimegy a teremből.

Erre mit csinál az a csibész énekes, amint egyedül lesz? Berakja a kurátorok által összeállított Pop Workout lejátszási listát, aminek első etüdje Taylor Swift (az Apple Music másik nagy húzóneve) Bad Blood című klasszikusa az 1989 albumról. Többek közt az ilyen borzasztó playlistek miatt mondtam le az Apple Music előfizetésemet, hát hogy lehet erre rendesen edzeni? A vicc, hogy az Apple szerint sem lehet. Legalábbis ez volt számomra a legnagyobb tanulsága a történet végének.

Drake Apple Music

Drake ugyanis, miután kitáncolta és énekelte magát pályatársa slágerére, nekiállna folytatni az edzést. Egyet sikerül is belenyomnia a kép alapján durván 140 kilós súlyba, de a másodiknál már elfogyott a tudománya és leesik a padról a súlyokkal együtt. Ennyi, vége, csapó. A végén felirat összegzi a lényeget: Apple Music, distractingly good (megzavaróan jó), de szerintem hasznosabb lett volna az “ezért tilos egyedül fekvenyomni” tanulság.

A reklám egyébként egy korábbi, nagyon hasonlónak az ellentettje. Ebben Taylor Swift (aki mára már megbocsájtott az Apple-nek) az, aki edzés közben Drake-et hallgat, majd a végére jól pofára esik a futópadon.

Nem akarok igazságtalan lenni, lehet hogy csak én vagyok izlésficamos, mondjátok meg ti, hogy tetszett a Drake vs. Bench Press című reklám!

Forrás: 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!