imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Revolut iOS béta alatt? Mutatjuk, hogyan működik!


Az iOS 13 béta mellett nem működik az itthon is nagyon népszerű internetes pénztárca. Szerencsére van megoldás!

Ha próbáltad már a Revolutot használni iOS 13 béta mellett, bizonyára neked is feltűnt, hogy sehogy sem akar működni. Szerencsére a Revolutnál kidolgoztak egy megoldást, amit ugyan nem hirdetnek nyilvánosan, de egyszerűen megoldja az átmeneti problémát egy perc alatt.

Először iPhone-odon kattints erre a linkre, ami egy új ablakban ugrik fel. Itt a fenti sávban található TestFlight alkalmazást kell letöltened. Ezt kifejezetten arra találták ki, hogy bizonyos appok nem nyilvános verzióját lehessen tesztelni vele, és ez esetben is erre fogod használni.

Miután letöltöd az appot, belépsz és megadod a szükséges engedély köröket, látni fogod, hogy a Revolut ott van opcióként, amit el kell fogadj:

Ezt követően már elég egyszerűen működik a történet. Lesz egy látszólag mindenben pontosan ugyanolyan Revolut appod, mint eddig, és működni is fog rendesen.

Amennyiben a fenti link számodra esetleg nem működne, akkor kérj egy saját linket. A support az appon belül működik, ezért ez nem játszik. A legjobb és leggyorsabb válaszidővel bíró megoldás a Twitter, ahol elég rájukcsipogni, és privát üzenetben küldik majd a linket. Ha nem megy az angol, ezt is kirakhatod a faladra például:

Hey @RevolutApp I cannot use your app under iOS 13 Beta, can you send me a fix?

Amennyiben ismersz már csatornát vagy lenne más tapasztalatod a témában, amit megosztanál velünk, várjuk a hozzászólások között!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!