imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Rövid videókkal reklámozza az Apple az Apple TV appokat


Nemrég jelent meg az új Apple TV, azt pedig már mindenki kívülről fújja, hogy az egyik legnagyobb ezzel kapcsolatos újdonság az alkalmazások és a tvOS bemutatkozása volt. Mi mást is reklámozna tehát az Apple, ha nem ezeket a most megjelent rövid, 15 másodperces videókban?

Az első videóban az Asphalt 8-at láthatjuk, ami az egyik legkorábbi tvOS-es játék, mi is kipróbáltuk amikor teszteltük az új Apple TV-t. Sok izgalomra nem kell számítani, egy autóval zúzunk a kijelzőn, láthatóan elég jó köre van a játékosnak, legalábbis erre utalnak a „perfect nitro” és „perfect run” feliratok.

A másodikban természetesen Star Wars van, hiszen az utóbbi hetekben (hónapokban, években) a csapból is ez folyik. A Disney Infinity 3.0 Edition: Star Warsban a Halálcsillag elpusztításának dicsőséges pillanatát láthatjuk, érdekes, rajzfilmszerű képi világgal.

A harmadik az HBO NOW alkalmazást reklámozza, ami igazából már a korábbi Apple TV-re is elérhető volt – persze csak bizonyos országokban. Sok újdonságot ezen a téren a tvOS-től sem kell várni, hacsak azt nem, hogy az appokat mostantól sokkal jobban testre szabhatják a fejlesztők, azok így sokkal jobban hasonlítanak az iOS esetében megszokott felületekre.

A negyedik videóban a Netflix appot láthatjuk, ami után itthon sajnos továbbra is csak sóvároghatunk. Ha eddig nem tűnt még fel, talán itt a leglátványosabb, ahogy a videó elején látható monoszkóp-szerű kép átvált a tartalomba – ez mindig kapcsolódik a videók témájához. Vajon a jelenettel arra akarnak utalni, hogy végre kiszabadulhatunk a hagyományos tévézés börtönéből?

Az ötödik, jelenleg utolsó videóban pedig a klasszikus Crossy Road tűnik fel. Csirkénk vidáman ugrál a sávokban elhúzó autók között, mígnem az életet cseppet sem tisztelő vonat nemes egyszerűséggel elcsapja. Hát, a játékban ez valóban elég gyakran előfordul, így mondhatni egy ikonikus eseményt dolgoz fel az Apple TV-t reklámozó videó.

Valószínűleg ezek csupán az első reklámok Apple TV-témában, mivel valljuk be, nem valószínű, hogy bármelyiket meglátva rohannánk az első boltba megvásárolni az új modellt. Persze a egyelőre fejlesztők is csak tapogatóznak a lehetőségekkel kapcsolatban, úgyhogy kíváncsian várjuk mire jutnak – vannak már ígéretes ötletek.

Forrás: iMore.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!