imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sablon használata iPad rajzokhoz


Az Apple Pencil felhasználásának számos módja van. Sablonok segítségével azok is belevághatnak a iOS rajzoló alkalmazások használatába, akik nem születtek kiemelkedő vizuális tehetséggel.

Az Apple Pencil kompatibilis iPadek most már a szerényebb pénztárcával rendelkezőknek is elérhetőek. Néhány hete én is beszereztem egy Apple Pencilt az új iPademhez és ismét bebizonyosodott: szabadkézi rajzok nem az én asztalom. Ezzel sokan vannak még így, de ez nem jelenti azt, hogy ne készíthetnénk mi is értékelhető rajzokat.

Az alapok elsajátításához nincs más dolgunk, mint sablonokat használni. Szerencsére egy 2018-as iPad vagy akármelyik iPad Pro és egy Apple Pencil erre is használható. Keress egy jó képet a neten, nyomtasd ki egy lehetőleg nem túl vastag papírra, nyisd meg a számodra kényelmes rajzoló alkalmazást, tedd rá a papírt és rajzold át a vonalakat.

Így sokkal realisztikusabb a rajzolás élmény, hiszen nem az iPad üvegfelületét kopogtatjuk az Apple Pencil-lel. Ezzel a módszerrel könnyedén használhatunk sablonokat egy iPad segítségével.   

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!