imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Safari oldalak bezárása egy koppintással iPhone-on és iPaden


Az iPhone egy rejtett funkciójának köszönhetően egy koppintással bezárhatod a Safariban megnyitott oldalakat. Mutatjuk hogyan csináld!

Soha nem szoktam bezárni a Safariban megnyitott lapokat. Ennek nagyon egyszerű az oka: nincs rá szükség. Ha elfogy a memória az iPhone elfelejti a korábbi benyitott oldalakat és amikor a listából kikeresve újra rákoppintunk akkor egyszerűen újra letölti az adatot. Akik sokan éven át Andriidoztak azoknak ez még kicsit furcsa lehet, de aki megszokásból is vagy mert rendszerető kedvében van állandóan bezárogatja az oldalakat.

Mutatunk egy egyszerű, de remek módszert amivel egy koppintással az összestől megszabadulhatsz. Nyisd meg a Safarit és keresd meg a lapválasztó gombot a jobb alsó sarokban (iPaden a felső sávon találod). Ha egyszer rákoppintasz akkor előjön a listás nézet, logikusan itt keresné az ember a törlés gombot. Ezt azonban egy lépéssel előrébb rejtették el. Lépj vissza és hosszan nyomd meg ugyanezt a gombot.

Ekkora felugrik egy opcióválasztó lista. Koppints a legfelső elemre. Ennyire egyszerű.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!