imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Safari oldalak közötti navigálás iPhone-on és iPaden


Elvesztél a Safari oldalak között? Mutatjuk, hogyan navigálhatsz könnyedén a megnyitott oldalak között. Villámtippünk következik kezdőknek!

A temérdek Safari oldal közt navigálni bizony nem könnyű, főleg ha az ember hozzászokik, hogy nem szükséges az oldalakat kilőni, hiszen ha elfogy memória az iOS egyszerűen csak elfelejti a betöltött oldalt és amikor visszatérünk, akkor újra tölti azt. Ez bizony, főleg az esetemben, mind iPhone-on, mind Mac-en ahhoz vezet, hogy képes vagyok egyszerre akár 20-30 oldalt is nyitva hagyni.

Ahogy a Macen, illetve iPaden is a megnyitott oldalak fülei megjelennek a címsor alatt, úgy a nagyobb méretű iPhone-okon is adott ez a lehetőség, ha elfektetjük a telefonunkat. Itt nemcsak az aktuálisan megnyitott oldalakat látjuk, hanem kvázi az összeset, csak nem fér ki mind a képernyőre. Ezek között legkönnyebben balra, illetve jobbra húzással navigálhatunk, a lapok időrendben listázódnak a képernyő tetején.

Ha valamiért mégsem látnád az oldalak füleit a böngésződben, akkor győződj meg róla, hogy aktiválva van ez a funkció. Menj be a Beállításokba és a Safari opciói között engedélyezd ezt a lehetőséget.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!