imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Safari olvasónézet automatikus megnyitása iPhone-on és iPaden


A Safari olvasónézete nagyon jól tud jönni olyan esetekben, amikor olyan oldalt böngészünk, amit nem mobilbarátra terveztek. Igaz, ezekből mostanában nem sok van, olykor mégis kényelmesebb a nagyobb és olvashatóbb tipográfia miatt olvasónézetben elolvasni például egy hosszabb cikket.

Ezzel csak az a baj, hogy minden egyes alkalommal a bal felső sarokba kell böknünk ahhoz, hogy elérjük ezt a lehetőséget. Aki például naponta megnézi az iMagazint és elolvassa az összes cikket, aztán átmegy hasonló témájú oldalakra és ott is eltölt pár percet, annak érdemes lehet oldalanként beállítania, hogy linkek automatikusan olvasónézetben jelenjenek meg.

Nemrég megmutattuk, hogyan lehet egyetlen koppintással elővarázsolni az előzményeket Safariból, nos a megoldás most is nagyon hasonló, a következő lépéseket kell tenned:

  1. Nyisd meg a Safarit
  2. Keress egy cikket bármelyik oldalon
  3. Hosszan nyomj a bal felső sarokban lévő Olvasónézet ikonra
  4. Alkalmazd beállítást az adott webhelyre vagy az összesre

Ennyire egyszerű, mostantól minden szépen, egységesen, olvasható formában fog megjelenni Safariban. Ne aggódj, ebben a nézetben a képek, illetve a linkek is megfognak jelenni (ha jók az oldal fejlesztői, akkor a reklám is). Tehát a tartalom ugyanaz marad, annyi különbséggel, hogy nem kell csiptetni és nagyítani a szöveget, egyből látható lesz minden.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!