imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Saját sorozat jöhet az Apple-től Dr. Dre főszereplésével


Egy ideje már hallani arról, hogy az Apple saját gyártású tartalmakkal erősítene, már ami az iTunesból vagy az Apple Musicból elérhető videós tartalmakat illeti. A Hollywood Reporter szerint már el is kezdődött az első ilyen gyártása, főszerepben Dr. Drével.

A hollywoodi hírekkel foglalkozó portál szerint az Apple egyik vezetője, az 50 éves Dr. Dre (becsületes nevén Andre Young) – aki a Beats felvásárlása után került a cupertinói céghez – a producere, és főszereplője is a Vital Signs című hatepizódos készülő sorozatnak. A sorozat valószínűleg az Apple Music szolgáltatáson debütál majd, de arról egyelőre nincsenek információk, hogy az Apple TV, az iTunes Store, vagy esetleg a hagyományos tévécsatornák is benne lesznek-e a terjesztési hálózatban. Ezek közül ha másra nem, az Apple TV-re elég nagy összegben fogadnánk. A Hollywood Reporter egyébként megkereste az ügyben az Apple-t és Dr. Drét is, akik – milyen meglepő – elzárkóztak a válaszadástól.

Dr. Dre

A forgatókönyve betekintést nyerő források szerint a Vital Signs félig-meddig egyfajta Dre-önéletrajzként is felfogható, melynek minden epizódja egy-egy érzelemre koncentrál majd, valamint arra, hogy Dre hogyan reagál ezekre. A további szereplők között lehet Sam Rockwell és Mo McCrae is. A részek a hírek szerint a vígjátékoknál megszokott 30 perc hosszúságúak lesznek, azonban ez nem azt jelenti, hogy a sorozat túlságosan vidám lenne: a források inkább egy sötét drámának jellemzik, ami nincs híján az erőszaknak és a szexnek. Sőt, az egyik, állítólag a múlt héten forgatott epizódban egy komoly orgiajelenet is helyet kapott – ha valami, akkor ez nagyon-nagyon nem az Apple-re vallana.

Jimmy Iovine, Tim Cook, Dr. Dre és Eddy Cue. | Kép forrása: Financial Times
Jimmy Iovine, Tim Cook, Dr. Dre és Eddy Cue. | Kép forrása: Financial Times

Nem ez az első eset, hogy arról hallani, miszerint az Apple felszállna a Netflix és az Amazon által elindított vonatra, vagyis a saját tartalmak készítésébe fogna. Dr. Dre ehhez egyébként pont kapóra is jönne, ő volt például az elég nagy sikert arató, 2015-ben bemutatott Straight Outta Compton producere is, valamint nem rég jelent meg új albuma, a Compton, ami eddig világszerte félmillió példányban kelt el. Ha igazak a hírek, és valóban érkezik a Vital Signs című sorozat, akkor a Netflixnél megszokott módon az összes rész egyszerre jelenne meg. Kíváncsian várjuk, mi lesz belőle, mert a lépés érhető lenne az Apple részéről, de a fentiekben taglalt témaválasztás valamint kivitelezés elég messze áll a meglehetősen prűd kaliforniai cégtől.

Forrás: The Hollywood Reporter via The Verge.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!