imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Saját tervezésű antenna modulok kerülhetnek az 5G-s iPhone-okba


Úgy tűnik, a vállalat kezébe veszi az idei évben bemutatásra váró 5G-s iPhone-ok antenna moduljának készítését. Legutóbbi források szerint nem igazán voltak elégedettek a frissen újra egymásra talált Qualcomm megoldásaival.

Én tudom, hogy azt mondják, nem a méret a lényeg, erről viszont az Apple még mindig nincs meggyőződve. Bár a termékek kinézetéért már nem Jony “Tapossukelazsírt” Ive felelős, aki előszeretettel faragott milimétereket is minden új eszköz vastagságából.

Most úgy tűnik a viharfelhőket a Qualcomm QTM 525 névre hallgató 5G-s mmWave antenna modulja hozta, mely az istennek sem fér bele a továbbra is vékonyodó elképzelésekbe és iPhone-házakba.

Az 5G modem chipjének gyártása érintetlen maradt, azt továbbra is a vállalat szállítja az Apple számára, azonban az antenna modulok terén saját kezükbe vették az irányítást. 5G mmWave-es antennák gyártása során pedig nincs hely hibáknak, hiszen elég finom technológiáról van szó, ami magas frekvencián ad le és fogad jeleket.

Jelenleg pedig nem igazán engedhet meg magának a vállalat még egy antennagate-et, a rosszul fogod “poént” már nem lehet még egyszer elsütni.

Forrás: The Fast Company

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!