imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Samsung az Apple legnagyobb kijelzőbeszállítója


A DisplaySearch piacelemző cég adatai alapján 2014. első negyedévében a Samsung volt az Apple legnagyobb beszállítója ami az iPad-kijelzőket illeti. Az iPad Air és negyedik generációs iPad 9,7″-es retina kijelzőiből összesen 5,2 millió darabot szállítottak le.

Ez a mennyiség az összes kijelző 62%-a. A maradék 38%-ot, azaz összesen 3,2 millió darabot az LG szállította az Apple számára. Tavaly augusztusban vált a Samsung az Apple fő beszállítójává az iPad-kijelzők terén, majd októberben az iPad mini retina kijelzők gyártását is rájuk bízták, miután a Sharp és az LG nem tudta legyártani a szükséges mennyiséget.

Régóta szólnak arról hírek, hogy az Apple megpróbál minél jobban függetlenedni a Samsungtól, hiszen a két cég a mobilpiacon jelentős versenytársa egymásnak. Úgy tűnik azonban, hogy a Samsung gyártókapacitás terén rendelkező előnyét nem nagyon tudja kiváltani más, így a jövőben is folytatódik a partneri viszony a két cég között ezen a téren.

Forrás: MacRumors, borítókép: Tested.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!