imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Samsung talált pár embert, akinek tetszik a tabletjük


A koreai gyártó folytatja eddigi reklám taktikáját: Apple készülékekkel szemben fényezik a saját termékeiket. Korábban az iPhone felhasználókat igyekezték nevetségessé tenni, most a New York-i utca emberét kérdezték meg, hogy az aktuális Galaxy tablet, vagy az iPad Air a jobb.

Az új videó egy fokkal kellemesebb lett a legutóbbi tenyérbemászó gyorsan-lemerül-az-iPhone viccelődésnél, de valójában semmi másról nem szól, mint hogy találtak New York utcáin néhány embert, akik megállapítják, hogy a Galaxy tablet az új iPad Airhez mérve vékonyabb és könnyebb.

Ja, ez sokkal jobb és sokkal könnyebb is.

És miután a kikezdhetetlen megállapítást a spontán leszólított urbánus trendi fiatalok – köztük egy kötéltáncos és két ugrálókötelező – mindegyike elmondja, az is kiderül, hogy ők bizony a Samsung tabletet választanák az iPad Air helyett.

-Srácok, ti használtok tabletet?
-Igen
-Menő!

Ez után maga a riporter – aki egyébként a videó koncepciójával szemben kifejezetten szimpatikus – is kifejti mélyenszántó gondolatait:

Szerintem is jobban néz ki!

De ezt még lehet tetézni, a videó legjobb pillanata, amikor ledobják a specifikáció-bombát a következő dialógusban:

-Majdnem egymillióval több pixel!

-Az nagyon sok pixel!

Úgyhogy most már nincs mese, nem fogom tudni elővenni az iPadem nyugodt szívvel, mindig ott lesz a fejemben, hogy innen bizony hiányzik majdnem egymillió pixel.

Lent megtekinthető a teljes videó. Nektek mi a véleményetek az ilyen reklámokról? És hiányzik nektek az a majdnem egymillió pixel? Kommentben várjuk a véleményeket!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!