imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Samsung többé már nem az Apple kizárólagos OLED beszállítója


Úgy tűnik, hogy az Apple egy másik OLED kijelző gyártóval is felvette a kapcsolatot, mivel túlságosan is rá volt utalva a jelenlegi egyedüli beszállítóra, aki nem más, mint a Samsung.

Ugyan azt már egy tavalyi cikkünkben megírtuk, hogy megszűnt a Samsung OLED monopóliuma és az Apple a kóreai LG céghez fordul extra kijelzőkért, de azt akkor még korántsem lehetett tudni, hogy ez kezdetben 2-4 millió képernyőt jelent majd. Bár ez egy csekély szám az Apple-höz képest, de mindkét cég arra fog törekedni, hogy a jövőben ez a szám növekedjen.

Egy második OLED képernyő beszállító beszerzése kulcsfontosságú lépés az Apple-nek, mivel ez lehetővé teszi majd a vállalat számára, hogy csökkentse a Samsungtól való függőségét” – mondta Jerry Kang, az IHS Markit senior vezető elemzője a Bloombergnek. Ez a lépés elősegítheti az OLED képernyők elfogadásának felgyorsítását is. Sőt, mivel két beszállító nagyobb mennyiséget tud legyártani, így az ára is csökken majd az OLED kijelzőknek.-tette hozzá.

Az LG által legyártott OLED paneleket az év végén piacra kerülő új iPhone modellek tartalmazzák majd. Mivel az Apple arra törekedik, hogy az idei évben legalább két, vagy három modellel is bővítse a termékpalettáját, folyamatosan növekedik a megrendelések száma. Ennek ellenére a cég a közelmúltban felkérte a Samsungot, hogy csökkentse a képernyők költségét 9 százalékkal. A második beszállítóval való kooperáció nagyban segít a cupertinóiaknak az érdekei érvényesítésében.

Forrás: Cult of Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!