imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Selena Gomez legújabb videoklipje is iPhone-on készült


A zenei karrierje mellett Selena Gomez két dologról híres, az egyik az Instagram fiókjának népszerűsége, a másik pedig a Justin Bieberrel való viharos on-off kapcsolata. Legújabb “Lose You to Love Me” című száma állítólag erről is szól, de számunkra inkább azért lényeges, mert a hozzá készült, napokban debütált videoklip a legújabb iPhone 11 Pro segítségével készült. 

Bár mostanában egyre ritkábban kapjuk az ívet azért, hogy bulvár színvonalra süllyedt az iMagazin, most azért mégis húznánk 19-re egy lapot és indítanánk a napot egy igazán pop témával. Először is jöjjön maga a videó:

Senkit sem hibáztatunk, hogy az énekesnő munkásságában és magánéletében annyira nem jártas, én sem vagyok az, pedig simán lealjasodok Jersey Shore-i mélységekbe is. Ha szeretnétek egy jó ki timeline-t mindarról, amiről elvileg ez a dal (is) szól, akkor innen egészen részletesen tájékozódhattok.

Ami viszont számunkra fontosabb, az a klipből készült és az Apple YouTube csatornájára felkerült rövidke részlet, melyből kiderült, hogy a fekete-fehér, áttűnésekkel vastagon tűzdelt videót úgy tűnik egy iPhone 11 Pro segítségével rögzítették.

Bár a videoból sok minden nem derül ki a forgatás körülményeiről, gyanítjuk, hogy nem ehhez kellett a világ legbonyolultabb és legszélesebb eszközpalettája. Az viszont elvitathatatlan, hogy jó megvilágítással brutál jó videók készíthetők (akár fekete-fehérben is) az iPhone-ok kamerájával.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!