imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Semmi sem jelzi jobban a jólétet az iPhone-nál


Mérsékelten meglepő eredményre jutott egy friss amerikai kutatás: ha többszázezres telefonod van, akkor feltehetőleg futja kenyérre is…

Az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Gazdaságkutató Irodája (National Bureau of Economic Research) összevetette az amerikaiak fogyasztói viselkedését és médiafogyasztási szokásait az Egyesült Államok különböző demográfiai tényezőivel, majd mindenféle bölcs következtetést vont le az összehasonlításból.

A kutatást a Chicagói Egyetem két közgazdásza, Marianne Bertrand és Emir Kamenica vezette, akik a Mediamark Research Intelligence 6 394 fő bevonásával készült adatait használták fel az összevetés során.

A két kutató végezetül arra jutott, hogy nincs még egy olyan különálló márka a világon, amelyik jobban jelezné az egyén magas kereseti kategóriába tortozását, mint az iPhone. Ha valaki (2016-ban) iPhone-t birtokolt az Egyesült Államokban, akkor 69,1%-os bizonyossággal elmondható volt róla, hogy jól keres. Ez utóbbi fogalomnak a munkadefiníciója az „adott típusú háztartások jövedelmi kategóriájának a felső negyedében található“ volt. Hasonlóan jó indikátor volt egyébként az iPad is, ami 66,9%-os valószínűséggel jósolta be a jólétet.

Röviden összegezve tehát elmondható: ha luxuscikkeket birtokolsz, akkor nem élsz rosszul. Nagy szerencse, hogy készült erről kutatás…

Forrás: 9to5Mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!