imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Shazam része lesz az iOS 8-nak?


Egyes elemzők szerint az Apple és a Shazam közelebbi viszonyba fognak kerülni, mivel a népszerű zenefelismerő alkalmazás natívan része lehet a valószínűleg a WWDC-n bemutatásra kerülő iOS 8-nak. Az integráció várhatóan a Twitterhez hasonlóan valósul meg, vagyis nem lesz szükség külön alkalmazás letöltésére, és például Sirit is megkérdezhetjük majd, milyen zenét hallunk éppen.

A híreket a Shazamnál megkérdezett két alkalmazott közül egyik sem kívánta kommentálni, és természetesen várhatóan az Apple sem fog nyilatkozni ezügyben. A zene az Apple történetének igen fontos részét képzi, hiszen az iPod kezdte kihúzni a céget a gödörből a kétezres évek elején, majd az iTunes lett a világ legnagyobb online zeneboltja, ami még tavaly is a globális eladások 63%-át produkálta. Noha ma már sokkal fontosabb az iPhone és iPad termékvonal, az Apple folyamatosan jelent be zenével kapcsolatos új fejlesztéseket is.

Forrás: Bloomberg

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!