imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Show time: március 25-én jön a következő Apple event!


Az Apple a várakozásoknak megfelelően kiküldte a meghívókat a magyar idő szerint 18:00 órakor kezdődő eseményre, ahol elsősorban a szolgáltatásoké lesz a főszerep.

Ahogyan azt már korábbi pletykák alapján tudni véltük és tegnap le is írtuk, az Apple március utolsó hétfőjén tartja az idei első rendezvényét a Steve Jobs Theatre-ben, ami kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

A meghívó természetesen a szokásoknak megfelelően szűkszavú, de maga Tim Cook is beszélt már róla, hogy nagyjából mi várható. A levelekben az alábbi gif szerepel:

A show time kifejezés egyértelműen a szolgáltatásokra utal. Az Apple News szolgáltatással a pletykák szerint havidíjért cserébe hozzáférhetünk majd az amúgy fizetős sajtótartalmakhoz. Ez persze elsőként nyilván a nagyobb amerikai oldalakat érinti majd, mint a Washington Post, a Wall Street Journal vagy a New York Times, de ki tudja, hány oldal lesz érintett.

Ennél talán többeket érdekel itthon, hogy az Apple a Netflixhez hasonló TV-s szolgáltatásba is kezd. Erről annyit tudunk egyelőre, hogy többtucat egyedi show gyártásába fogtak, és az eseményre meghívtak egy rakás sztárt, köztük olyan nevekkel, mint Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner és J.J. Abrams.

Természetesen a legtöbb Apple rajongót a hardverek érdeklik inkább. 2019 nekik fog kedvezni, ugyanis az eddigi hírek alapján ez az év ontani fogja magából a frissítéseket és az új termékeket. A legnagyobb esély a 7. generációs iPad és az új iPad mini bemutatására van, ám az is elképzelhető, hogy ezeket csak a háttérben dobja a piacra a vállalat, és nem beszélnek róla az eseményen.

A tavaszra jósolt AirPods ráncfelvarrás (vezetéknélküli töltés) és a régóta csúszó AirPower logikusan egyszerre érkezne, és természetesen sokan várjuk, de megoszlanak a hírek, hogy mikor jönnek ki velük.

Az év során a hagyományosan évente kijövő új iPhone és MacBook modellek mellett egyébként várunk még új saját monitorokat, Mac Pro frissítést, iMac frissítéseket és az új AR szemüveg bemutatását is. Az elmúlt évekhez képest ez komoly termékcunami, ideje elindítani!

A közveítést a hagyományokhoz híven bárki követheti élőben a neten keresztül. Add már most a naptáradhoz, hogy el ne felejtsd! A magyar közvetítésről még egyeztetünk az irodában, ha lesz infónk, azonnal jelezzük nektek! (Részletesebben a saját Facebook csatornánkon.)

Mennyire tud lázba hozni az új Apple szolgáltatások híre? Vagy inkább az új hardvereket várod?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!