imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Show Time – teaser klippekkel melegít az Apple az esti eseményre


Már csak pár óra, és kezdődik a Keynote. A műsor viszont már most is megy.

Amikor megérkeztek a meghívók a ma (nálunk) esti eseményre, a címből már lehetett sejteni, mire számíthatunk. Akkor azonban még elengedtünk egy két találgatást arról, hogy a szolgáltatások mellett milyen újdonságokkal tűzdelhetik meg a Keynote-ot.

Aztán tegnap megkezdődött az igazi teasing, néhány már előre rögzített, de élőnek tűnő videó bejelentkezéssel.

Kezdetnek egy-két vágókép, kb. öt különböző kameraállásból a még sötét és üres Steve Jobs Theater-ből, ahol aztán egyre érdekesebb dolgok jelentek meg a vásznon. Az esemény oldalán most is megy éppen a bejátszás. Jelenleg egy 6 órás, Mapsben letervezett utazásból láthatók képek, LA-ből Cupertinóba, egyenesen a Steve Jobs Theaterbe, Carplay-re tervezett turn-by-turn navigációval.

De volt itt minden, a macOS Flurry tekergőző képernyővédőjétől kezdve, Amerika Kapitányos (aka. Chris Evens) nem fogadott hívásokig. Úgy tudni a színész az egyik Original Apple tartalom gyártásában is részt vesz, így tök jogosak a hívásai.

Szemfüles nézők kiszúrhattak még egy iMessage beszélgetés részletet Tim Cook és Kevin Durant közt, illetve a hollywoodi látképes Apple TV képernyővédőket.

Most már igen csak érdeklődve várjuk, miről is szól az Apple ma esti bejelentésre. Reméljük a legjobbakat, olyan szolgáltatások és tartalmak által, melyek záras határidőn belül nálunk is elérhetők lesznek.

Kezdés magyar idő szerint este 6 órakor, a linket a streamhez itt az oldalon és a Facebookon is meg fogjuk osztani!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!