imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sikeresek a Microsoft Office alkalmazások iPaden


Nem lepődtünk meg nagyon a Microsoft mai tweetjén, ami azt adta hírül, hogy már összesen 12 milliószor töltötték le a PowerPoint, a Word és az Excel nemrég kiadott iPad-es verzióit.

A siker boritékolható volt, hiszen már az első iPad megjelenése óta rengetegen várták, hogy a céges környezetben egyeduralkodónak számító Office termékcsalád teljesértékű alkalmazásokkal is jelen legyen az Apple mobil platformjain. A visszajelzések alapján megtalálták számításaikat a kiéhezett Office felhasználók, bár néhányan rossz néven vették, hogy a dokumentumok szerkesztéséhez díjköteles Office365 előfizetés szükséges.

Aki eddig nem tette meg, a magyar App Store-ból letöltheti a Wordöt, az Excelt és PowerPointot, mi pedig innen kívánunk még sokszor ennyi letöltést a Microsoftnak.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!