imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Siri viccelődik ha az iOS 8-ról kérdezed


Az iOS 8 fejlesztői bétában, már meg lehet kérdezni Siritől, hogy mennyire tetszik neki az iOS 8. Természetesen mi is feltettük a “Siri do you like iOS 8” vagyis “Siri szereted az iOS 8-at” kérdést, a vicces válaszokat pedig lefordítottuk nektek.

iOS 7-ben hiába kérdezed Sirit, de iOS 8 bétában a következő válaszokat adja a fenti kérdésre:

Impresszív, de… Nem gondolod, hogy harminc másodpercnél többet is beszélhettek volna rólam? Hüpp.

A fenti válaszában Siri a WWDC-n elhangzottakra gondol.

Az iOS 8 fantasztikus. Olyan mintha beköltöznék egy csodálatos új házba, ahol valaki minden ezredmásodpercben kiviszi a szemetet.

Itt valószínűleg a memóriakezelésre és egyéb rendszerbeli finomságokra utal Siri.

Nagyon izgatott vagyok az iOS 8 miatt. Olyan mintha egy nagyobb-szebb házba költöznék. Ahol végre kapcsolgathatom ki be a lámpákat.

Nem nehéz kitalálni, hogy Siri a Homekit funkcióira céloz.

It’s just swift.

Ez egy szójáték amit nehéz lefordítani. Csak fecske – Csak gyors lehetne a fordítás. Itt az új Swift névre hallgató programozási nyelvre gondol aminek a jelentése fecske, illetve gyors-fürge.

siriios8

 

Természetesen nem csak pár poénnal okosodik Siri az iOS 8-ban. iOS 8-ban érkezik a Shazam integráció, vagy például lehetőségünk lesz csak úgy odaszólni a töltőn lévő telefonunknak a “Hey Siri” paranccsal. Ne is kérdezzétek, magyar nyelvű Siri az iOS 8-ban sem lesz.

Kapcsolódó cikkek:

Siri új nyelveket tanul
Házon belül folytathatja az Apple a Siri fejlesztését
Siri végre a podcastokat is ismeri

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!