imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Siri Shortcuts és Apple Watch támogatást kaptak az új Nike cipők


A Nike bejelentette, hogy az új “FitAdapt” technológiával ellátott Adapt Huarache cipői már Sirivel és Apple Watch-csal is együttműködnek. 

Az önbefűzős technikai nem újkeletű a Nike-nál, először az Adapt BB-be került bele a technológia, még a tavalyi év során.

Az új Huarache is szintén a FitAdapt névre hallgató mechanikát és okosságot örökölte. A cipő talpában elhelyezett, a fűzők meghúzásáért és kioldásáért felelős motort az iPhone-ra is telepíthető alkalmazás vezéri, ahol saját magadnak állíthatod be a megfelelő szorosságot.

Most az új kiadásban már Siri is beszállt a játékba és az Apple Watch sem marad ki belőle. Az appban már beállíthatsz különböző módokat és ezekhez Siri Shortcutokat is rendelhetsz. Így elég csak utasítanod az asszisztenst, aki azonnal befűzi helyetted a megfelelő szorosságúra a cipőt.

Mindamellett, hogy nekem személyesen egyik ilyen cipő sem jön be formára és a cipőfűzőmet is csak a vásárlás után egyszer szoktam csomóra kötni, azért elég pöpecnek tűnik az ötlet, hogy az AirPodsomba csak belemondjam:

Hey Siri, release my shoes!

És már ki is fűződött a cipő a lábamon…

Mennyit adnál egy ilyen Nike-ért, ha kapható lenne itthon? Egyáltalán vennél önbefűzős cipőt?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!