imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Smojis: Rejtsd el a nem használt emojikat


Több mint 2800 emoji figyel a billentyűzetetben. Biztos, hogy mindegyiket használod is?

Évről-évre egyre több emojinak szorítanak helyet az iOS billentyűzetén. Amikor már több mint 2800 válaszható opció áll a felhasználó rendelkezésére, könnyű elveszni a exoszkeleton és a tolószékes japán kutya emoji között.

Ezt a problémát orvosolandó találták ki a kemény 199 forintba kerülő Smojis emoji-billentyűzetet, ami kiutat jelenthet azon kisebbség számára, akik ugyan használnak valamennyi emojit, de nem kell normálalak váltani a halmaz számosságának hatékony kifejezéséhez.

A Smojis segítségével egy tappintással tüntethetsz el nem sosem használt emojikat, de akár egész kategóriákat is, ha úgy tartja kedved. És ze még csak a billentyűzet tudásának egy része. Megadhatunk alapértelmezett bőrszínt, válthatunk sötét és világos téma között és hasonlók.

Nagyon többet nem is lehet írni a dologról, ha úgy érzitek, érintettek vagytok, 200 forinttal nagyot nem kockáztattok.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!