imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

SofaScore – Sporteredmények a zsebedben


Lehetsz vérbeli sportrajongó vagy egyszeri kocadrukker: a meccsek követéséhez a SofaScore a tökéletes társ. 22 sportág, rengeteg értesítés, egyetlen applikációban.

2019 van, mindent a telefonunkon csinálunk. Mosógépet vásárolunk, jegyet foglalunk, szelfizünk a haverokkal, útvonalat tervezünk, chatelünk. Még szép, hogy a kedvenc csapatunk eredményeiről is itt akarunk értesülni. És pont ezért van itt a SofaScore Live Sports Results.

Személyre szabva

Az app legnagyobb előnye a testreszabhatósága. Összesen 22 sportág közül választhatsz, még olyan “ritkaságok” is helyet kaptak, mint a bandy, az ausztrál foci vagy a floorball. A legjobb funkciók regisztrálás után kapnak értelmet, ugyanis az egyedi beállításaid az accounthoz köti, így jegyezve meg azokat későbbre is. Sőt, ha desktopon nézed az oldalt, bejelentkezés után ugyanúgy egy testre szabott felületet kapsz, a saját beállításaiddal.

És vajon mik lehetnek ezek a beállítások? Természetesen az értesítések. Hisz minden fontos történésről azonnal értesülni akarsz, semmiről sem maradhatsz le! Nem is fogsz, a 22 sportághoz összesen 108 különféle értesítést állíthatsz be: meccs kezdete és vége, pontszerzések, gólok, büntetőlapok, kezdőcsapatok, emlékeztetők, sőt, még a különböző médiatartalmakat is behúzza az adott eseményhez, egy gól vagy egy kiállítás után, és erről is kérhetünk pittyenést.

Kövesd kedvenceid

Ritkán fordul elő, hogy valakit az összes mérkőzés érdekel, így érdemes kiválogatni azokat, amik a legérdekesebbek számunkra. Egy adott sportágat lenyitva bármelyik ligát, kupasorozatot, bajnokságot kedved szerint, egy érintéssel “rögzítheted”. Így, ha az aznapi menetrendben szerepel ilyen mérkőzés, az automatikusan legfelülre kerül, nem kell lefelé lapozgatni. Ez a megoldás akkor jó, ha többnyire 1-2 sportot követsz gyakran, azokon belül viszont akár 3-4 bajnokság eseményeit is követnéd.

Sokan nem kíváncsiak egy egész bajnokság minden mérkőzésére, csupán az imádott csapatuk, játékosuk (pl. tenisz) összecsapásaira. Ebben az esetben érdemes a csapatot, játékost kiválasztani és a “Követés” gombra nyomni. Ezután elég megnyitni a “Kedvenceim” fület, és már látható is az összes, számodra érdekes esemény. Egy oldalon, dátum szerint sorban, nagyjából 7 napra előre.

Számok, adatok mindenfelé

A SofaScore másik nagy előnye a többi apphoz képest, az a rengeteg adat, amit meccs előtt, alatt és után kapunk. Vannak itt korábbi mérkőzésekről kapott statisztikák, a játékidő alatt folyamatosan frissülő elemzések, legalább 20 különböző változóval, sőt, akár a játékosok teljesítményét is követhetjük, egyesével.

A sportfogadni vágyók is örülhetnek. Az egyik legnagyobb ilyen portál ugyanis saját plugint kapott, így folyamatosan láthatjuk, hogy az egyes eseményekhez milyen oddsok tartoznak, mindezt sokszor élőben frissítve. Így bármikor, ha egy fogadáson gondolkodunk, elég itt lecsekkolni a szorzókat, és könnyedén eldönthetjük, hogy megéri-e tippelni vagy sem.

Mint láthatjátok az applikáció elég sokrétű, a készítők igyekeztek kielégíteni minden igényt, ami csak előfordulhat egy szurkoló életében. Sőt, egy saját példán keresztül elmesélem, hogy lehet egy előny akár hátrány is. A tavalyi BL-döntőt közösen néztük egy baráti társasággal. Szokásos szituáció, nagyban megy a sörözés, telefonok kint az asztalon, egyszercsak az egyik rezeg. Értesítés jött, a Real Madrid vezet 1-0-ra. A TV-ben még 0-0 ugyanaz a meccs, és épp a Liverpool támad…

Kedvet kaptál a SofaScore használatához? Rendszeres felhasználó vagy? Esetleg mást ajánlanál inkább helyette? Oszd meg velünk tapasztalataid!

Töltsd le a SofaScore-t az App Store-ból (iPhone, iPad – ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokat tartalmaz)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!