imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple karácsonyi ajándék

Soha nem aktiváltak még ennyi új iPhone-t karácsonykor


Legalábbis Amerikában és Kanadában biztosan – árulta el Tim Cook egy alkalmazottaknak írt levelében.

Tim Cook alkalmazottaknak írt körlevelét értelmezhetjük úgy is, mint egy extra kommentárt a tegnapi befektetőkhöz címzett üzenethez. Miután a vezér színt vallott a vártnál gyengébb negyedévről a részvényeseknek, most az alkalmazottaknak is beszélt a dologról, de a vallomás mellé kevert azért egy kis örömhírt is.

Soha ennyi új iPhone-t nem aktiváltak még karácsonykor az Egyesült Államokban és Kanadában.

Meséli büszkén Tim Cook, ugyanakkor konkrét számokat és modelltípusokat nem tudunk meg, így az például az pont nem derül ki, hogy ez az új készülékek népszerűségének volt-e köszönhető, vagy annak, hogy akciózták az iPhone X-et a helyi kisboltban. De ne legyünk szkeptikusak, szép dolgok ez.

Ahogy az is, hogy Cook említése szerint noha Kínában csehül állnak az eladások, és emiatt 9 milliárd bukó van a bevételben, a kulcspiacokon, azaz Nyugat-Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban is növekedést tudott elkönyvelni a cég. De Ázsiában sincs minden veszve, Vietnámban és Dél-Koreában is szép számokat tudtak hozni a negyedévben.

A teljes levelet itt olvashatjátok angolul.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!