imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sokkal jobban terjed az iOS 12, mint az iOS 11 tavaly


A matek egyszerű: a jelentősen stabilabb rendszert jelentősen több felhasználó telepíti. Neked már rajta van?

Őszintén szólva az év elején még mi is egy leheletnyi szkepszissel, bár temérdek reménnyel írtunk róla, hogy az Apple elvileg leállított minden meredekebb fejlesztést az iOS-en, és csak arra fókuszál, hogy az iOS 12 a lehető legstabilabb legyen. Erre elég nagy szüksége volt nem csak a vállalat, de nekünk is, hiszen az iOS 11 zűrös indulása kicsit megrengette a bizalmat a rendszer és a felhasználók között.

Szerencsére szeptemberben az iOS 12 indulásánál nem kellett csalódnunk, az Apple tartotta szavát. A bétaidőszak legeleje óta betonstabil volt a rendszer és ez nem változott a nyilvános kiadással sem. Ez pedig a terjedési statisztikákon is kifejtette hatását. Mostanra.

Az elején még kellett egy kis bizalom-visszanyerési időszak: míg az első 10%-ra az iOS 12-nek két napra volt szüksége, addig ezt az iOS 11 ezt 24 órán belül elérte. De aztán 2 hónappal ezelőtt, amikor arról írtunk, hogy az új rendszer átvette a vezetést a régi felett már világosan látszott, hogy az iOS 12-t szeretik az emberek. És ez nem változott azóta se.

Az Apple hivatalos, friss statisztikái szerint jelenleg az iOS 12 az összes éppen forgalomba lévő iOS-es készülék 70 százalékén fut. Az iOS 11 egyelőre megtartott magának 21%-ot (pedig ugyebár minden iOS 11-es készülék képes futtatni a 12-t is), a felhasználók 9%-a pedig korábbi rendszerrel nyomul.

Ezek a számok jelentősen jobbak az iOS 11 tavalyi statisztikájához képest. A korábbi rendszer szinte napra pontosan tavaly ilyenkor még csak a készülékek 59%-án futott.

Nocsak, nocsak, az alapossággal végzett munka meghozza gyümölcsét. Hogy mik vannak?!

Köztetek van olyan, aki még nem telepített? Miért?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!