imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Sokkal népszerűbb az iPhone XS Max, mint várták


Olyannyira, hogy Ming-Chi Kuo elemző szerint három-négyszer többet adnak el belőle, mint a sima iPhone XS-ből. Az Apple Watch 4 pedig egyenesen tarol…

Legfrissebb jelentésében Ming-Chi Kuo ismert és elismert elemző ismét az új készülékek iránti érdeklődésről beszélt. Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple idén beletenyerelt a tutiba és a legtöbb fronton a vártnál jóval magasabb érdeklődéssel számolhat a termékei iránt.

Az első meglepetést az iPhone XS Max hozta. Ugyebár lényegében egy Plus típusú készülékről van szó, csak máshogy hívják. Hagyományosan a Plus-ok alul szoktak maradni érdeklődés tekintetében az alapmodellel szemben, idén azonban úgy tűnik, más a helyzet. De durván.

Kuo úgy tudja, hogy ebben az eladásoknak ebben a korai szakaszában 3-4-szer több iPhone XS Max fogy, mint sima XS, még a magasabb ár ellenére is. Úgy tűnik tehát, hogy tepsi ide vagy oda, nem volt hiábavaló a 6,5“-es gigantikus méret bevezetése…

A legnépszerűbb tárhelyméret egyébként a 256 gigás változat, ami nem is baj, mert az 512 gigás társából szűkösek a készletek, mivel egyedül a Samsung tud megfelelő minőségben ekkora memóriát szállítani. Színeket illetően az arany és a Space Gray a nyerő.

A másik hír, aminek nagyon örülhet az Apple, az az Apple Watch 4 népszerűsége. Állítólag kiugróan magasabb az érdeklődés annál, mint amit az Apple előzetesen várt. Ennek sajnos az is az eredménye, hogy a készletek még egy darabig legalábbis igencsak szűkösek lesznek világszerte.

Az összeszerelést végző Quanta gyártósorai már most maximális kapacitással működnek, így a készletmennyiségben egészen addig nem várható ugrás, amíg be nem száll az összeszerelésbe a Compal is. Erre azonban még novemberig várni kell, de talán a karácsonyi hajrát még pont meg tudják majd fogni.

És akkor az iPhone XR értékesítése még el sem indult, pedig Kuo szerint az lesz az igazi slágertermék…

Forrás: MacRumors

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!