imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sokkal népszerűbb az iPhone XS Max, mint várták


Olyannyira, hogy Ming-Chi Kuo elemző szerint három-négyszer többet adnak el belőle, mint a sima iPhone XS-ből. Az Apple Watch 4 pedig egyenesen tarol…

Legfrissebb jelentésében Ming-Chi Kuo ismert és elismert elemző ismét az új készülékek iránti érdeklődésről beszélt. Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple idén beletenyerelt a tutiba és a legtöbb fronton a vártnál jóval magasabb érdeklődéssel számolhat a termékei iránt.

Az első meglepetést az iPhone XS Max hozta. Ugyebár lényegében egy Plus típusú készülékről van szó, csak máshogy hívják. Hagyományosan a Plus-ok alul szoktak maradni érdeklődés tekintetében az alapmodellel szemben, idén azonban úgy tűnik, más a helyzet. De durván.

Kuo úgy tudja, hogy ebben az eladásoknak ebben a korai szakaszában 3-4-szer több iPhone XS Max fogy, mint sima XS, még a magasabb ár ellenére is. Úgy tűnik tehát, hogy tepsi ide vagy oda, nem volt hiábavaló a 6,5“-es gigantikus méret bevezetése…

A legnépszerűbb tárhelyméret egyébként a 256 gigás változat, ami nem is baj, mert az 512 gigás társából szűkösek a készletek, mivel egyedül a Samsung tud megfelelő minőségben ekkora memóriát szállítani. Színeket illetően az arany és a Space Gray a nyerő.

A másik hír, aminek nagyon örülhet az Apple, az az Apple Watch 4 népszerűsége. Állítólag kiugróan magasabb az érdeklődés annál, mint amit az Apple előzetesen várt. Ennek sajnos az is az eredménye, hogy a készletek még egy darabig legalábbis igencsak szűkösek lesznek világszerte.

Az összeszerelést végző Quanta gyártósorai már most maximális kapacitással működnek, így a készletmennyiségben egészen addig nem várható ugrás, amíg be nem száll az összeszerelésbe a Compal is. Erre azonban még novemberig várni kell, de talán a karácsonyi hajrát még pont meg tudják majd fogni.

És akkor az iPhone XR értékesítése még el sem indult, pedig Kuo szerint az lesz az igazi slágertermék…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!