imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Sokkal olcsóbb okosórát mutatott be a Withings


Még nyáron írtunk a Withings Activité okosóráról, ami igazából nem is annyira okos, viszont egy igazán szép óra, egy kevés okosítással megfűszerezve. Most bemutattak egy olcsóbb verziót.

A Withings Activité egy jó próbálkozás volt, valahol félúton a normál és az okos órák közt, viszont nagyon sokba került, ezért is nem kezdtük meg a forgalmazását. Főleg, hogy közben bemutatták az Apple Watch-ot 350 dolláros induló áron… 450 dolláros áron egy félig okos óra? Hát igen… Ha esetleg valaki lemaradt volna, itt írtunk róla.

A Withings órája képes számolni a lépéseinket (séta- és futástávolságot is mér), ha úszunk, akkor az úszás közbeni távolságot is méri, ki tudja számolni az elégetett kalóriát, monitorozni tudja az alvásunkat, hogy mennyit és milyen mélyen alszunk, ennek megfelelően finoman fel tud ébreszteni a beépített vibramotor segítségével. Van még egy finomság: ez pedig a reszponzív üvegfelület. Ha például kettőt koppintunk az óra üvegén, megmutatja, hogy hány órára állítottuk be az ébresztőt. Elég cool. Úszáskor természetesen nem a bőrszíjat kell használni, hanem az órához járó műanyag szíjat, ezeket pillanatok alatt lehet cserélgetni.

Pop-3-4_face-compo-HD-2040.0

A Withings is érezhette, hogy ezzel nem robbantanak majd bankot, ezért most bemutattak egy sokkal olcsóbb verziót Activité Pop néven. A tudás nem változott, viszont sokkal olcsóbb lett, cserébe eltűnt az óráról a Swiss Made felirat, és jól láthatóan változott az anyaghasználat is. Az ár tényleg baráti lett, az eredeti Activité 450 dolláros ára helyett, az Activité Pop mindössze 149 dollárba kerül. Ha eruróra, majd forintra számítjuk át, akkor 150 000 forint helyett mindössze 50 000 forintot kell leszurkolni azoknak, akiknek megtetszik ez az óra.

A Pop három színben érkezik: azúr, cápa szürke, és homok színekben lesz kapható, ezek mellé választhatunk további színekben óraszíjakat. A Pop is 30 méterig vízálló, és 8 hónapig bírja a cserélhető elemmel.

Az Activité Pop forgalmazása január 5-től indul az USA-ban, de hamarosan Európába is megérkezik. Itt a szerkesztőségben kicsit szkeptikusak vagyunk, hogy mennyire lehet sikeres a Withings órája, hiszen a legtöbben már Apple Watchra kezdtünk el gyűjteni. Persze biztosan sokan lesznek akik nem várják meg az Apple Watch érkezését, és lecsapnak a Pop-ra, hiszen az egyszerű letisztult dizájn mellett a 8 hónapos üzemidő is sokat nyomhat a latba. Futáshoz, úszáshoz ideális, és relatív olcsó megoldás lehet a Whitings Pop.

Pop-Close-up-cadran-Bleue-BD-2040.0 Pop-Close-up-cadran-Noire-BD-2040.0 Pop-Close-up-cadran-Sable-BD-2040.0

 

Pop-Textures-Bleue-BD-2040.0 Pop-Textures-Noire-BD-2040.0 Pop-Textures-Sable-BD-2040.0

 

Withings_Activit_-Pop_colors_HD-2040.0

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!