imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Sonos One – Megérkezett a MI HomePodunk? | VIDEÓ


Nálunk járt tesztelésen a Sonos legkisebb, legolcsóbb példánya az otthoni okoshangszóró szériából. Nézzük, milyen felhasználásra, kinek ajánljuk!

Nagy örömmel számolhattunk be róla nem is olyan régen, hogy végre az iSTYLE kínálatában is elérhetőek a népszerű amerikai márka, a Sonos termékei. Az örömködésre az szolgáltatta az apropót, hogy ezzel végre itthon is elérhetővé vált egy teljesértékű, az Apple ökoszisztémával maximálisan harmonizáló otthoni hangrendszer, mindenféle okos funkciókkal, például multi-room támogatással.

A termékcsalád több tagból áll. Egyfelől adott mai tesztalanyunk, a Sonos One, ami mondhatni belépő, alapeleme a rendszernek. Ezen felül pedig választhatunk még a hasonlóan általános felhasználási célú Play:5; a TV alá szerelendő soundbar, a BEAM; és a basszusok kedvelőinek kedvence, a SUB közül.

Könnyű összerakni a matekot: igényeinknek megfelelően az előbb felsoroltak tetszőleges kombinációjával akár egész lakást felszerelhetjük, lehet 5.1-es hangrendszer a nappaliban, kis liftzene a konyhában, zenei élményutazás a hálószobában. A kombinációk száma tulajdonképpen végtelen, hiszen az összes készülék tulajdonképpen egy nagy rendszerré áll össze, függetlenül attól, hogy hol és hogyan vannak elhelyezve.

Mindegyik fentebb említett készüléket volt szerencsénk kipróbálni a napokban. Kezdjük is a videós élménybeszámolót a Sonos One-nal, a többi termékről pedig hamarosan egy újabb videóban mesélünk.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!