imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

iPhone-nal forgatott klipet a Spoon


Tegnap este kaptuk levélben a 2014-es X-Faktorból megismert Spoon együttestől legújabb klipjüket, melyet teljes egészében iPhone-on forgattak és vágtak meg.

Úgy látszik a Spoon együttes tagjait megihlette az Apple nemrég indult “Kezdj bele valami újba.” kampánya, melyet jelenleg is láthattok az Apple online oldalán világszerte. Ez a kampány először Japánban indult el, és az Apple arra bíztat benne mindenkit, hogy használják kreatívan az Apple eszközöket és alkalmazásokat, hogy valami újat hozzanak létre. Az RTL Klub tavalyi X-Faktor egyik fiúcsapata a Spoon nem is volt rest, és egy elég jó kis videót készítettek egy iPhone 5s, az iMovie, és az iPhoto segítségével. Az alábbiakat írták a videó mellé:

Az Apple azt írta: “Bármibe is kezdesz, ilyen lenyűgöző termékekkel csakis lenyűgöző dolgokat vihetsz véghez.”

Igaza volt! Csináltunk egy videoklipet a Spoon új dalához. Tettük azzal az iPhonnal amiről ezt a mailt is küldöm. Az iPhone 5s-emhez kellett még az iMovie meg az iPhoto és kész is lett.

Az ötleteléstől a megvalósításig 4 hét volt összerakni a videót, de minden perce ajándék és emlék.

Köszi az Apple-nek, mert technikát és lehetőséget adott a kezünkbe, ahhoz, hogy megvalósítsuk az ötleteinket!

Ezúton is gratulálunk a srácoknak, hogy ilyen jól összehozták ezt a videót, látszik, hogy rengeteg ötletelés és befektetett munka van a háttérben. (Palvin Barbiért külön pont jár) :) Gondolkoztunk is, hogy lehetne bulváros cím: “iPhone-nal és Palvin Barbival forgatott klipet a Spoon”, de végül nem játszottuk el ezt az olcsó hatásvadászatot.

Egy tanács a végére: azt javasoljuk innen az iMagazin szerkesztőségéből, hogy legközelebb iPhone 6-ot vagy iPhone 6 Plus-t lenne érdemes használni a forgatáshoz, ugyanis az iPhone 5s-hez képest sokkal sokkal jobb képstabilizátorral rendelkeznek, nem is beszélve a 60 és 240 fps lehetőségről, amivel jó kis lassításokat lehet feldobni az anyagot vágáskor.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!