imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steve Jobs és Steve Wozniak iskolás csínyje


Steve_Jobs_UnveilAmíg kiderül, hogy megvette-e az Apple a Beats-et vagy sem, szeretném ideidézni Steve Jobs egyik emlékezetes prezentációját. Történetesen azt, amikor elromlott a távvezérlő, ezért a technikai probléma elhárításáig Steve elmesélte egyik közös iskolai emlékét Steve Wozniakkal.

Biztosan sokan láttátok már ezt a képet amin Steve Jobs igencsak kitekert testhelyzetben magyaráz, de azt talán nem sokan tudjátok, hogy pontosan miről. Mi most megkerestük a videót, és lefordítottuk.

 

 

Nem működik a távvezérlő. Jól van. A backstage-ben most mindenki összerezzent. Tudjátok, a középiskolában Steve Wozniak és én, de leginkább Steve, csináltunk egy apró eszközt, a TV jammert, egy kis oszcillátort, ami olyan frenkvenciákat bocsájtott ki, amik megzavarták a TV-t. A zsebében hordta. Bementünk kollégiumokba Berkeley-ben, ahova iskolába járt és egy pár srác Star Treket nézett. És megzavarta a TV-t, valaki felállt, hogy megjavítsa, és amint felemelték a lábukat, visszakapcsolta. Aztán ahogy ismét letették a lábukat, megint megzavarta a TV-t. Öt percen belül már valaki be volt állítva így, [egyik lábát a levegőben tartva] a Star Trek epizód végéig.

 

Sajnos a távvezérlő hamar megjavult, így a prezentáció többi része már a megszokott rendben zajlott, gyermekkori anekdoták nélkül.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!