imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Steve Wozniak szerint az Apple halhatatlan


Az Apple társalapítója szerint elképzelhetetlen, hogy a cupertinói cég ne létezne 2075-ben csakúgy, mint a Facebook és a Google. Wozniak az USA Today-nek adott interjújában kiemelte, hogy jelenleg annyi pénzzel rendelkezik az Apple, hogy szinte bármibe képesek lennének befektetni.

Furcsa világot élünk: néhány tíz évvel ezelőtt a cégek jöttek-mentek, a világ pedig folyamatosan átalakult körülöttünk. Ma pedig olyan cégek tartoznak az elitbe, amelyek maguk képesek formálni a világot. Ez a kijelentés ráhúzható a Szilícium-völgy nagy részére, ahol olyan technikai eszközök és olyan szolgáltatások születtek és születnek ma is, amik nagyban meghatározzák az emberek mindennapjait.

3056616-poster-p-1-how-steve-wozniak-brought-a-comic-con-to-silicon-valley

Steve Wozniak a Szilícium-völgyben rendezett Comic Con alkalmával tette merész kijelentését, ahol az a kérdés merült fel, hogy vajon hol fog tartani az emberiség 2075-ben. A társalapító és Steve Jobs egykori jóbarátja elmondta, hogy annak idején sokat gondolkodtak ezen a kérdésen, amikor még csak egy szűkös kis garázsban építgették az Apple I számítógépeket. Wozniak és Jobs akkor úgy gondolta, hogy az Apple örökké élni fog, ami a cég jelenlegi pénzügyi helyzetét tekintve nem tűnik irreális kijelentésnek.

Az Apple még sokáig fenn fog maradni, ahogy az IBM is (amit 1911-ben alapítottak). Csak nézzük meg, mennyi pénzük van. Bármibe befektethetnek. Nevetséges volna, ha nem ugyanezt várnánk. Ugyanez igaz a Google-re és a Facebook-ra.

paul-allen-and-woz1

Úgy látszik Steve Wozniakot is érhetik még meglepetések. A Comic Con előtt egy másik rendezvényen is részt vett, ahol az Apple I-en dolgozó csapat gyűlt össze. Ez alkalomból egy kiállítás is nyílt Seattle-ben, amely során az Apple társalapítójának a rivális Microsoft társalapítójával, Paul Allennel volt szerencséje találkozni. A két guru ezelőtt még nem találkozott egymással személyesen.

Forrás: 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!